top of page

ДЮФЛ: три перемоги та нічия в матчах з «Локомотивом»



У неділю відбулися чергові матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Київський «Арсенал» у дербі протистояв командам «Локомотива» у чотирьох вікових категоріях. «Каноніри» виступили дуже гідно, здобувши три перемоги та нічию.


U-17


«Арсенал» (U-17) – «Локомотив» (U-17) – 3:3 Голи: Поляков, 44 (пен), Кородченков, 81, Кравець, 90 – Кім, 22, Фещенко, 24 (аг), Садилков, 65


«Арсенал»: Горбаченко (Шмельов, 68), Сахненко, Розгон, Кравець, Холмецький, Кородченков, Поляков, Чавлеішвілі, Яременко, Фещенко (Коновченко, 65), Головченко


Другий домашній матч поспіль підопічні Олега Хвої проявляють характер і добувають вольову нічию, програючи по ходу зустрічі з рахунком 1:3. На тлі кадрового дефіциту «каноніри» зуміли здобути важливе очко, яке повинно допомогти команді в психологічному плані.


Перший тайм пройшов під диктовку гостей, які показували непоганий футбол і видали чудовий відрізок в середині тайму, що завершився двома голами. Кім відкрив рахунок, скориставшись помилкою оборони, а Фещенко зрізав м'яч в свої ворота. «Арсенал» відповів своїм голом незадовго до перерви - після подачі від кутового прапорця м'яч потрапив в руку захиснику, рефері вказав на «точку», з якої чітко пробив Поляков.


У другому таймі «Локомотив» більше контратакував і домігся свого - на 65-й хвилині Садилков знову збільшив рахунок. Здавалося, тепер «залізничники» вбили інтригу, але характер «канонірів» виявився сильнішим. У кінцівці їм вдалося додати і забити два таких важливих голи. На 81-й хвилині матчу Кородченков був першим на підборі перед штрафним суперника і класно перекинув воротаря. А на 90-й хвилині Поляков подавав зі штрафного, м'яч відскочив до Кравця, який врятував «Арсенал» від поразки - 3:3.


U-16


«Локомотив» (U-16) - «Арсенал» (U-16) –– 0:4 Голи: Мажинський, 15, Сакач, 36, Тіщенко, 47 (пен), Даниленко, 72


«Арсенал»: Білько, Сакач, Бондаренко, Ражковський, Прос, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Юшко, Цимбал, Мажинський


На заміну виходили: Харчук, Палієнко, Мироненко, Снітко, Бакаляров, Шарай


Підопічні Валерія Кінашенко добули другу перемогу поспіль, розгромивши «Локомотив». Уже в дебюті поєдинку герой минулого туру Олексій Мажинський відкрив рахунок в матчі. А незадовго до перерви захисник Сакач подвоїв перевагу. Ледь команди вийшли на поле після перерви, як «каноніри» заробили пенальті, який упевнено реалізував Тищенко. А крапку в матчі поставив капітан «Арсеналу» (U-16) Євген Даниленко - він головою після кутового забив свій перший м'яч у сезоні.


U-15


«Арсенал» (U-15) – «Локомотив» (U-15) – 2:0 Голи: Петришин, 16, Безпалюк, 56


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук (Лавренко, 58), Гибало, Потапенко, Зегрюк, Петришин (Обелець, 58), Гусол (Шалабай, 48), Денисенко (Безпалюк, 54), Куделін (Кошелєв, 58), Данніков (Куракін, 58)


Старт команди Олександра Демчука в чемпіонаті України вийшов переконливим - «каноніри» здобули третю перемогу в трьох турах. Наші хлопці на цей раз здолали міцний «Локомотив», якому влітку програли в півфіналі неофіційного чемпіонату Києва. Перший тайм у їх виконанні був ідеальним: їм вдавалося здорово пресингувати суперника, створювати моменти і забивати голи. Правда, арбітр зарахував тільки один з них, ще в двох епізодах був зафіксований офсайд.


Рахунок відкрив Марк Петришин. Він підхопив м'яч перед штрафним суперника і метрів з 20-ти направив круглого точно в «дев'ятку». Свої моменти упустив Арсеній Данніков, який за відсутності Горбатова (прихворів) в цій зустрічі діяв на позиції форварда. Міг забивати Куделін, але його удар взяв голкіпер. Упустили шанси Денисенко і Безручук.


«Локомотив» часом огризався, найнебезпечніший момент гості створили після штрафного. Потужний удар Столбун відбив в останній момент, а м'яч чудесним чином від його рук закрутився і впав на сітку зверху воріт. В цілому, оборона «канонірів» діяла надійно, та й вони грали з принципу «найкращий захист - це напад».


У другій половині матчу Куделін втік в контратаку і був збитий у штрафному суперника вже після того, як прокинув м'яч повз воротаря, але рефері не поставив 11-метровий. Однак незабаром «Арсенал» все-таки забив другий м'яч і заспокоїв гру. У метушні біля воріт Гудименко здорово зіграв вийшовший на заміну Безпалюк і відправив м'яч у сітку.


U-14


«Локомотив» (U-14) - «Арсенал» (U-14) –– 0:3 Голи: Загорний, 15, Грищенко, 20, Волков, 68


«Арсенал»: Мороз, Трач, Храбан, Кулик, Орловський, Середюк, Лук’янчук, Грищенко, Загорний, Брацков, Коваленко


Запасні: Лісовий, Сіпко, Волков, Пронько, Шумбасов, Короченьский, Добротвор


Наймолодші «каноніри» здобули свою першу перемогу в турнірах ДЮФЛ. Уже в середині першого тайму їм двічі вдалося засмутити голкіпера суперника. Знову відзначився Загорний, а незабаром Грищенко подвоїв перевагу нашої команди. Уже в першому таймі «Арсенал» показав, що має великі амбіції і збирається їхати додому тільки з перемогою.


А після перерви, незважаючи на потуги «Локомотива», підопічні Валерія Краснощока спокійно довели справу до перемоги. У самій кінцівці зустрічі вийшов на заміну Волков забив третій гол, остаточно підвівши риску в цьому матчі.

142 перегляди0 коментарів
bottom of page