top of page

ДЮФЛ: перемоги над «Юністю» та КОДЮСШ Щасливе



У неділю відбулися матчі 5-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Дві команди «Арсенала» приймали сусідів з КОДЮСШ Щасливе, ще дві протистояли у Чернігові ДЮСШ «Юність». Загалом «каноніри» зібрали сім очок з 12-ти можливих.


U-17


«Арсенал» - КОДЮСШ Щасливе – 0:3 Голи: Мазурик, 34, Ярмак, 78, Обушний, 85


«Арсенал»: Шмельов, Кравець, Сахненко, Ішметов (Ключка, 28), Холмецький, Поляков, Коновченко (Бакаляров, 46), Пременко (Лакітонов, 65), Кородченков, Чавлеішвілі, Головченко (Павленко, 60)


Команда Олега Хвої зараз збирається буквально по крихтах. У хлопців великі кадрові проблеми через травми і хвороби, їм доводиться грати і тренуватися обмеженою групою гравців, до якої делеговані кілька футболістів 2005 року народження. У підсумку, на поле позначається незіграність, що призводить до плачевних результатів.


«Каноніри» непогано почали матч, проте поступово все частіше пропускали атаки на свої ворота. Одна з таких стала результативною - Мазурик отримав можливість для удару в штрафному суперника і переграв Шмельова. Однак цей гол не збентежив киян, вони створили пристойну кількість моментів для взяття воріт і мали забивати, але реалізація підвела. Поляков міг забивати після удару зі штрафного, пару раз гаряче було при подачах від кутового прапорця, непогано тікав від захисників Головченко, але йому завжди не вистачало зовсім трохи для точного удару. А в другому таймі Чавлеішвілі зовсім потрапив в поперечину.


У підсумку, в кінцівці зустрічі команда зі Щасливого покарала «Арсенал». Більш того, до того моменту кияни залишилися в меншості. Другу жовту картку і вилучення заробив Поляков, без якого доведеться непросто в наступному матчі. Щасливе скористалося чисельною перевагою і ще двічі засмутила Шмельова.


U-16


ДЮСШ «Юність» (Чернігів) – «Арсенал» - 1:1 Гол: Ляк, 55 – Мажинський, 53


«Арсенал»: Білько, Блаженко, Сакач, Рашківський, Прос, Даниленко, Тіщенко, Харчук, Снітко, Мажинський, Коломієць


Після прикрої поразки в попередньому турі від «Полісся», команда Валерія Кінашенко вирушила до Чернігова, де в матчі з «Юністю» розраховувала реабілітуватися. Однак гру, яку продемонстрували «каноніри», не можна назвати ідеальною. У них виходило далеко не все, знову хлопці не зуміли виконати на всі сто відсотків установку тренера.


Перший тайм пройшов у приблизно рівній боротьбі, складно було виділити одного з суперників. А ось після перерви трохи активніше почали діяти гості. На 53-й хвилині їм вдалося забити: Рашківський відправив у прорив Шарая, той скинув м'яч на Мажинський, а форвард в дотик відправив м'яч у дальній кут. Але радість «Арсеналу» не протрималася і двох хвилин. Буквально в наступній атаці «Юність» забила у відповідь. Правда, перед цим вийшов на заміну Бондаренко суперник розбив голову, але свисток арбітра не пролунав.


U-15


«Арсенал» - КОДЮСШ Щасливе – 2:1 Голи: Данніков, 23, Зегрюк, 51 (пен) – Михеєв, 28


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук, Потапенко, Обелець (Петришин,36), Зегрюк, Гибало (Шалабай, 47), Гусол (Лавренко, 32), Горбатов (Денисенко, 36), Куделін (Безпалюк, 44), Данніков (Кошелєв, 65)


Команді 2006 року народження протистояв міцний суперник, який набрав 8 очок в стартових матчах ДЮФЛ. Важливий матч з турнірної точки зору, до того ж - дербі. І футбол вийшов відмінним!


З перших хвилин «Арсенал» почав домінувати, більше атакував, здорово пресингував суперника і створював моменти. Ось тільки в діях «канонірів» простежувалася нервозність, хлопці нервували, що виливалося в помилки. Але на 23-й хвилині їм все ж вдалося забити - Куделін прострілив з флангу, а Данніков головою замкнув цю передачу.


Але не минуло й п'яти хвилин, як гості відігралися, реалізувавши просту атаку. А ще через три хвилини їм вдалося втекти в прорив, Шершень збив форварда, який рвався до воріт і справедливо отримав червону картку.


Але навіть в такій ситуації хлопці продовжили боротися за перемогу. Заміни в другому таймі освіжили гру «Арсеналу», вони більше атакували і повністю взяли м'яч під свій контроль. У підсумку, Шалабай заробив пенальті, а Зегрюк точним ударів з 11-метрової позначки приніс перемогу «Арсеналу». Більш того, кияни міг робити рахунок більш комфортним, але ряд моментів не вдалося реалізувати.


U-14


ДЮСШ «Юність» (Чернігів) – «Арсенал» - 0:3 Голи: Середюк, 44, Волков, 61, Мартинюк, 69


«Арсенал»: Морозов, Орловський, Храбан, Мартинюк, Короченський, Грищенко (Сіпко, 66), Лук’янчук, Середюк (Тищенко, 57), Брацков (Волков, 43, Добротвор, 69), Коваленко (Пронько, 49)


Наймолодші вихованці Академії «Арсенал» здивували відмінним результатом в Чернігові. Їм вдалося обіграти міцну команду «Юності», причому не просто обіграти, а забити їм три м'ячі.


У першому таймі гра була рівна, суперники обмінювалися уколами, однак забити не вдавалося ні господарям, ні гостям. А ось після перерви «каноніри» зуміли додати і домоглися свого. Рахунок відкрив Іван Середюк, який знайшов момент для дальнього удару і забив свій перший гол в сезоні. Надалі «Арсенал» діяв строго, а «сіверяни» йшли вперед і намагалися відігратися. Але Морозов і захисники стійко обороняли ворота. У кінцівці зустрічі Волков зумів втекти від суперників, вийшов один на один з воротарем і подвоїв перевагу «канонірів». А за хвилину до фінального свистка Мартинюк сильним ударом зі штрафного добив господарів - 3:0.


«Арсенал» (U-14) розгромив лідера своєї групи і здобув другу перемогу в поточному сезоні.

213 переглядів1 коментар
bottom of page