top of page

ДЮФЛ: перемоги над «Діназом» та КОДЮСШ Щасливе



У неділю відбулися матчі чергового, шостого туру Дитячо-юнацькрї футбольної ліги України. Команди Футбольної академії «Арсенала» здобули дві перемоги при одній нічиїй та поразці.


U-17


«Діназ» (Вишгород) – «Арсенал» (Київ) – 2:1 Голи: Гайрук, 28, Косман, 87 – Коновченко, 15


«Арсенал»: Шмельов, Холмецький, Сахненко, Коновченко, Головченко, Яременко, Поляков, Бакаляров, Кородченков, Кривенда, Палієнко


Незважаючи на цілий ряд кадрових проблем, в матчі з «Діназ» підопічні Олега Хвої вийшли вперед вже в дебюті зустрічі. На виручку прийшов кутовий - одне з головних зброй «канонірів». Подачею скористався Коновченко, який забив свій перший м'яч у поточному сезоні.


Однак поступово господарі зуміли взяти ініціативу в свої руки і в середині першого тайму Гайрук відновив паритет, точним ударом пробив Шмельова. Весь другий тайм шальки терезів схилялися то в одну, то в іншу сторону, але саме «Діназ» зумів забити свій гол і вирвати перемогу. Часу відігратися у «Арсеналу» просто не було.


U-16


«Арсенал» (Київ) – КОДЮСШ Щасливе – 1:1 Голи: Ємельянов


«Арсенал»: Білько, Сакач, Цимбал, Бондаренко, Ражковський, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Ємельянов, Шарай, Мажинський


Команда Валерія Кінашенка втратила два очки в матчі з одним з аутсайдерів – сусідами з Щасливого. Ємельянов замкнув простріл від Мажинського, але при цьому суперниг зміг відзначитися своїм голом. При повній перевазі «канонірів» їм так і не вдалося вирвати перемогу у цьому двобії. «Арсенал» посідає місце у середині таблиці, маючи одну гру в запасі. Кияни відстають від конкурентів у боротьбі за місця в плей-офф на два очки.


U-15


«Діназ» (Вишгород) – «Арсенал» (Київ) – 0:2 Голи: Денисенко, Данніков


«Арсенал»: Глобенко, Безручук, Лавренко, Потапенко, Гибало (Кошелєв, 55), Зегрюк, Петришин (Фесенко, 55), Гусол (Шалабай, 36), Денисенко (Горбатов, 42), Данніков (Куракін, 65), Куделін (Безпалюк, 42)


Свою чергову, вже шосту поспіль перемогу здобули підопічні Олександра Демчука. Хлопці на виїзді здолали «Діназ» та відірвалися від найближчого переслідувача на п’ять очок, а відрив від третього місця складає всі сім пунктів.


U-14


«Арсенал» (Київ) – КОДЮСШ Щасливе – 6:0 Голи: Лук’янчук, 15, Коваленко, 20, Середюк, 30, Брацков, 44, Загорний, 46, Волков, 66


«Арсенал»: Морозов (Лісовий, 48), Орловський, Храбан, Мартинюк, Короченський (Кулик, 42), Загорний, Середюк (Волков, 36), Лук’янчук (Тіщенко, 36), Пронько, Коваленко (Грищенко, 36), Брацков (Разборський, 48)


Наймолодші «каноніри» не залишили шансів одному з аутсайдерів своєї групи, відвантаживши шість голів у ворота КОДЮСШ Щасливе. Же до перерви підопічні Валерія Краснощьока та Олександра Каплоушенка довели справу до розгрому – голами відзначилися Лук’янчук, Коваленко та Середюк. А після перерви, провівши цілу низку замін, «Арсенал» ще тричі забивав у ворота суперника. У підсумку, це найбільша перемога в цьому сезоні для киян, завдяки якій вони піднялися на четверту сходинку у турнірній таблиці. У «Арсенала» краща захисна лінія в турнірі (всього три пропущені м’ячі у шести турах) та чудові шанси на потрапляння до плей-офф.

205 переглядів0 коментарів
bottom of page