top of page

ДЮФЛ: перемога над «Поліссям» і нічия з «Юністю»



У неділю команди «Арсеналу» провели матчі чергового туру в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Суперниками «канонірів» стали житомирське «Полісся» і чернігівська «Юність».


U-14


«Полісся» - «Арсенал» - 0:2

Голи: Середюк, 32, Трач, 55


«Арсенал»: Морозов, Орловський, Трач, Храбан, Височанський (Кулик, 60), Мартинюк, Лук'янчук, Середюк (Тищенко, 70), Коваленко (Сипко, 56), Василюк (Грищенко, 27, Дуліч, 68), Карпенко ( Короченській, 65)


Обидві команди не відсиджувалися в обороні, намагалися відповідати атакою на атаку. У «канонірів» відмінну можливість забити втратив Височанський: він вискочив на побачення з голкіпером, але переграти того не зміг. Господарі трохи частіше атакували, але їх ударам не вистачало точності.


А під завісу першого тайму Середюк відібрав м'яч у суперника, сам організував атаку, обігрався з Коваленко і майстерно пробив здалеку - 0:1. Тут же Ваня міг подвоювати перевагу гостей, але не влучив у ворота з забійної позиції.


Другий тайм почався з атак «Полісся», «жовті» мали забивати хоча б раз, але упустили всі свої можливості. Десь Морозов виручив, десь його страхували захисники. А на 55-й хвилині Середюк виконав подачу від кутового прапора, а Трач в дотик відправив м'яч у сітку - 0:2.


Далі «Арсенал» оборонявся і намагався знаходити контрвипади. Вадим Рибак, лідер «Полісся», міг скоротити відставання прямим ударом зі штрафного, але Морозов в красивому стрибку витягнув його удар. Це був найнебезпечніший момент господарів в кінцівці.


U-15


«Арсенал» - «Юність» - 2:2

Голи: Денисенко, 19, Безручук, 46 - Короленко, 45, Красновський, 64


«Арсенал»: Глобенко, Гибало, Шершень, Безручук, Потапенко, Зегрюк, Шалабай, Гусол, Куделин, Денисенко, Горбатов


Вилучений: Гусол, 44


Перша поразка в попередньому матчі мотивувало команду Олександра Демчука. Хлопці вийшли на поле з бажанням реабілітуватися, але в підсумку знову втратили очки.


Починався матч для «Арсеналу» досить добре. Хлопці контролювали хід гри, багато атакували і створювали загрозу воротам гостей. А в середині тайму Зегрюк віддав передачу Денисенко, той увійшов у штрафну і з-під захисника класно пробив у дальній кут - 1:0.


На початку другої половини стався ряд подій, що визначили підсумок. Банальний кутовий біля воріт «Арсеналу» завершився пенальті і видаленням. Гусол потягнув за футболку опонента, а рефері призначив 11-метровий. До того ж Артем побачив перед собою жовту картку, яка стала для нього другою в матчі.


Ілля Глобенко впорався з ударом Короленка з 11-метрового, але форварду ніхто не завадив добити м'яч в сітку. Та тільки-но кияни розіграли м'яч з центра, як Денисенко заробив штрафний. Подача від Зегрюка знайшла голову Безручука, і той знову вивів «Арсенал» вперед.


Тут же Денисенко міг забивати третій м'яч своєї команди. Швидка атака «канонірів» продовжилася пасом на Горбатова, той прострілив уздовж воріт, але Денисенко невдало пробив - у воротаря. А ще через десять хвилин Петришин виявився в аналогічній ситуації, знову невдача.


Контратаки «Арсеналу» були грізною зброєю, але все ж багато сил вони витрачали на оборону. Гості все-таки зрівняли рахунок, і допоміг їм у цьому стандарт. «Каноніри» забули Красновського на дальній штанзі, а він не залишив шансів Глобенко.


І все ж ближче до перемоги був «Арсенал». Безручук міг оформити дубль, але в кінцівці зустрічі програв дуель голкіперу, опинившись в забійнії позиції. Свій момент був у Куракіна, але він не потрапив в порожній кут воріт «Юності» з двох метрів.


U-16


«Полісся» - «Арсенал» - 4:0


Команда Валерія Кінашенко зазнала розгромної поразки в Житомирі. Уже в дебюті «каноніри» пропустили зі штрафного - голкіперу не вдалося впоратися з потужним ударом метрів з 23-х. Але «каноніри» не опустили рук, ще до пропущеного гола був момент у Білецького, а незабаром після голу Юшко двічі виходив на побачення з голкіпером, але спочатку пробив вище, а потім програв дуель голкіперу.


Юшко був найактивнішим гравцем у складі обох команд до перерви - він тікав від захисників і тероризував лівий фланг оборони «Полісся». Але реалізувати цю перевагу не вдавалося ні з гри, ні після стандартів.


У дебюті другого тайму Цимбал невдало зіграв в центрі поля, дозволив суперникові втекти на побачення з воротарем і забити другий гол. А ще через кілька хвилин наш захисник знову припустився помилки - віддав неточну передачу на воротаря, яку перехопив суперник і забив третій гол. До того ж Сакач сфолив у власному штрафному майданчику, а рефері вказав на 11-метровий. З «точки» господарі забили четвертий раз.


Помилки «канонірів» і нереалізація не дозволили «Арсеналу» набрати очки в цьому матчі. Є тиждень для того, щоб винести урок і виправитися.


U-17


«Арсенал» - «Юність» - 0:6


«Арсенал»: Шмельов (Горбаченко, 60), Кородченков (Моісеєнко, 46), Розгон (Фещенко, 73), Ішметов (Коновченко, 63), Булгак, Плесовской (Чавлеішвілі, 46), Кравець, Лактіонов, Сахненко, Калабухов (Тимошенко , 28), Холмецький


У першому колі «Арсенал» програв «Юності» з рахунком 3:5. Команда боролася до останнього, незважаючи на кадрові проблеми. У неділю боротьби не вийшло, «каноніри» пропустили шість сухих м'ячів.


У відсутності Іллі Полякова, одного з лідерів «Арсенала» U-17, у підопічних Олега Хвої далеко не все виходило в атаці. Не вистачало зіграності і характеру. У підсумку, вийшло настільки болюча поразка, після якого «каноніри» повинні зібрати всю волю в кулак і стати сильніше.

155 переглядів0 коментарів
bottom of page