top of page

ДЮФЛ: надважлива перемога «Арсенала» U-14, поразки від «Дніпра»


У суботу відбулися матчі 7-го туру Дитячо-юнацької ліги України. Команди «Арсенала» протистояли легендарному «Дніпру», академія якого завжди славилася дуже талановитими футболістами. Наші хлопці билися до останнього і ось що вийшло.

2003

«Арсенал» U-17 – «Дніпро» U-17 – 0:4

Підопічні Олега Деревинського поступилися з розгромним рахунком «Дніпру», але не все було так однозначно в цьому матчі. Гості відкрили рахунок вже на початку зустрічі, але «каноніри» контролювали м’яч та створювали погрози воротам суперника. Тричі після кутового «Арсенал» міг забивати, але кожен раз трохи не хватало влучності Артему Бєлякову. Не реалізувавши ці моменти, «каноніри» отримали у свої ворота ще декілька м’ячів, а змогли щось створити у атаці лише наприкінці гри. Непогану гру на фланзі та індивідуальну майстерність продемонстрував Назар Пресич, але лише його дій не вистачало навіть щоб забити хоча б один гол у ворота «Дніпра».

2004

«Дніпро» U-16 – «Арсенал» U-16 – 7:0

«Арсенал»: Горбаченко, Холмецький, Кравець, Костина, Буглак, Фернандо, Кородченков, Лактіонов, Поляков, Сахненко, Головченко

«Каноніри» 2004 року народження потерпіли ганебної поразки у Дніпрі. Одноліткам з «Дніпра» хлопці нічого не змогли протиставити. Нажаль, у цьому матчі у нашої команди мало що виходило, тому й такий результат. Треба зробити аналіз помилок, виправити все це на тренуваннях та рухатися далі.

2005

«Арсенал» U-15 – «Дніпро» U-15 – 0:2

Підопічні Валерія Кіношенка вже в дебюті поєдинка пропустили м’яч у власні ворота. Помилка оборони призвела до того, що «каноніри» опинилися у ролі наздоганяючого. Але при цьому не опустили рук, та продовжували гнути свою лінію. Вони мали декілька нагод, аби відновити рахунок, натомість у другому таймі пропустили другий гол. Хлопці все одно йшли в атаку, мали свої моменти, як і «Дніпро», який не забивав з дуже вигідних позицій.

2006

«Дніпро» U-14 – «Арсенал» U-14 – 1:2

Голи: Зегрюк, Безручук

Єдину перемогу у уїк-енд «Арсеналу» принесли хлопці 2006 року народження. Вони у «Дніпрі» змогли зломити супротив суперника та здобули надважливу перемогу, яка допомогла їм повернутися в зону фінальних матчів ДЮФЛ.

Перемогу «Арсеналу» принесли влучні удари Зегрюка та Безручука. Перший став кращим гравцем своєї команди у вересні та на крилах цього успіху продемонстрував дуже класну гру. Так тримати, Нікіта! Віримо, що й у наступних матчах «Арсенал» U-14 буде перемагати.

168 переглядів0 коментарів
bottom of page