top of page

ДЮФЛ: драматичні матчі у Щасливому, чергова перемога «Арсенала» U-14


На вихідних розпочалося друге коло Дитячо-юнацької футбольної ліги України, «Арсенал» протистояв одеському «Чорноморцю». Якщо в першому колі «каноніри» змогли здобути дві перемоги, то наразі лише одну. Але при цьому всі наші команди до останнього боролися та показали достойну гру.


2003


«Арсенал» U-17 – «Чорноморець» U-17 – 3:4 Голи: Бєляков, 41, 77, Пресич, 78 – Крайній, 6, Соколов, 36 (пен), Чорний, 78, Ткачук, 81


«Арсенал»: Корнієнко, Кіріченко (Лагуткін, 71), Бєляков, Мазур, Філатов (Гаврилець, 72), Петрівський, Гупаленко (Загородній, 31), Антонюк, Турбаньов (Голота, 60), Пресич, Венгер


Божевільний матч видали найстарші групи «Арсенала» та «Чорноморця». Гості впевненно розпочали гру, забивши вже в дебюті зустрічі, а наприкінці першого тайму арбітр поставив дуже суперечливий пенальті у ворота «канонірів». Соколов з 11-метрової позначки пробив влучно та збільшив перевагу своєї команди. Але наші хлопці не згнітилися, забрали м’яч собі та грали набагато краще за «моряків». Перед самою перервою капітан киян Артем Бєляков зі штрафного поклав м’яч у «дав’ятку» та побіг святкувати з батьками.


У другому таймі на полі досить довго йшла дуже рівна боротьба. «Арсенал» намагався йти вперед та не все у господарів вдавалося. А на 70-й хвилині гру розбудив Соколов. Півзахисник «моряків» шаленим ударом метрів з 30-ти забив третій м’яч своєї команди, втім це зовсім не вибило киян з гри. Вони навпаки пішли вперед всіма силами та після стандарту був першим на м’ячі та переправив його в сітку. А через хвилину Пресич вибіг на побачення з воротарем та зрівняв рахунок!


Після цього, на куражі, «Арсенал» побіг виривати перемогу, та замість цього пропустив вчетверте. «Моряки» піймали суперника на контратаці, а Ткачук приніс своїй команді перемогу – 4:3. Драматичне протистояння, в якому «каноніри» не набрали очок, але показали свій характер!



2004


«Чорноморець» U-16 – «Арсенал» U-16 – 3:1 Гол: Мельниченко, 27, Віслоцький, 55, 67 – Розгон, 61


Підопічні Олега Хвої прибули до Одеси в день матчу, та грали практично «з колес». У першому колі «каноніри» здобули перемогу, але тепер «моряки» взяли реванш. В середині першого тайму наша команда пропустила вперше, а у другому господарі збільшили свою перевагу. Натомість «Арсенал» не склав зброю, та зусиллями Розгона один м’яч відіграв. Хлопці йшли вперед та були близько до того, щоб зрівняти рахунок, але підвела реалізація. А у під завісу протистояння одесити забили ще.



Після 10-ти турів «Арсенал» U-16 займає передостанню сходинку, маючи в своєму активі лише чотири очки.



2005


«Арсенал» U-15 – «Чорноморець» U-15 – 1:2 Голи: Білецький, 32 – Терещенко, 7, Ставнійчук, 19


«Арсенал»: Білько, Лежавський, Піонтковський, Сакач, Бондаренко, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Кощавець, Білецький, Березинець

Жахливо розпочали свій матч «каноніри» 2005 року народження. Вже до 19-ї хвилини вони програвали з рахунком 0-2, але зуміли зібратися та боролися до останнього. У підопічних Валерія Кіношенко добре виходило будувати атаки, класно грав на вістрі Коломієць, але з реалізацією були проблеми. Білецький відіграв один м’яч, але цього було замало для того, щоб взяти очки.



Після 10-ти турів «Арсенал» U-15 займає передостанню сходинку, випереджаючи УФК Харків лише за рахунок більшої кількості забитих м’ячів.



2006


«Чорноморець» U-14 – «Арсенал» U-14 – 1:2 Голи: Азаркевич – Горбатов, Гусол


Чергову прекрасну гру та важливу перемогу здобули хлопці 2006 року народження. В Одесі їм вдалося переграти «Чорноморець» вдруге у цьому сезоні. Голами відмітилися нападники Горбатов та Гусол. Теперь «каноніри» займають четверту сходинку в таблиці, та випереджають «Металург» за вісім очок. Нагадаємо, що чотири кращих команд з кожної групи виходять до фінальної частини сезону.



135 переглядів0 коментарів
bottom of page