top of page

ДЮФЛ: «Динамо» сильніше у дербі столиці


У неділю були зіграні останні у 2019-му році матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Столичний «Арсенал» приймав сусідів з «Динамо» на своїй базі у Щасливому. Дербі переконливо виграли «біло-сині».


2003


«Арсенал» U-17 – «Динамо» U-17 – 1:3 Гол: Гупаленко


«Арсенал»: Корієнко, Антонюк, Бєляков, Філатов, Гаврилець, Петровський, Черіков, Пресич, Гупаленко, Загородній, Венгер

На заміну виходили: Ярмола, Бульківський, Опря, Войдошенко, Турбаньов, Голота


Команда «Арсенала» U-17 під кінець осені знайшла свою гру, значно добавила у впевненості та колективі. Ось і в дебюті зустрічі з «Динамо» «каноніри» це продемонстрували. Саме вони відкрили рахунок у матчі, ще й як! Подача з флангу завершилася суперударом з лету від Гупаленко бісіклетою – гол!


Але «Динамо» все ж таки свого досягло. Ще до перерви атаки киян були дуже гострими, а в одній з таких Філатов зрізав м’яч у власні ворота. По перерві за діло взявся лідер «біло-синіх» Волошин, реалізувавши вихід один на один, та забивши як потім стало ясно, переможний гол. «Арсенал» пішов відіграватись, але пропустив втретє – Корнієнко не зумів впоратися з дальнім пострілом від суперника. Тим не менш, не дивлячись на підсумковий рахунок, «каноніри» билися до останнього та добре себе зарекомендували.


2005


«Арсенал» U-15 – «Динамо» U-15 – 0:3


«Арсенал»: Білько, Піонтковський, Сакач, Бондаренко, Березинець, Даниленко, Тищенко, Харчук (Блаженко, 36), Ємельянов (Палієнко, 59, Снітко, 69), Кощавець (Дяченко, 46, Лежавський, 68), Білецький


Хлопці Валерія Кінашенко та Дмитра Фенченка на перших хвилинах намагалися подолати хвилювання, але все ж таки не змогли зіграти сконцентровано – вже на 15-й хвилині «Динамо» відкрило рахунок у матчі. Кияни виконали подачу від кутового прапорця на ближню штангу, де «каноніри» програли мікродуель. А вже через п’ять хвилин Березинець сфолив у власному карному майданчику. Рефері вказав на 11-метрову позначку, з якої динамівці подвоїли свою перевагу.


Після цього «Арсенал» дещо вирівняв гру, намагався йти вперед та створювати свої моменти. Дещо вдавалось нашім хлопцям, але забило знову «Динамо». На 47-й хвилині захисник «канонірів» невдало віддав пас воротарю, форвард гостей забрав м’яч та довів справу до разгрому – 0:3.

65 переглядів0 коментарів
bottom of page