top of page

ДЮФЛ: дві перемоги та дві поразки у матчах з КДЮСШ Чемпіон



У другому турі Першого дивізіону Дитячо-юнацької футбольної ліги України Академія столичного «Арсенала» протистояла КДЮСШ Чемпіон та здобула дві перемоги при двох поразках.


U-17


КДЮСШ Чемпіон (U-17) - «Арсенал» (U-17) – 6:0 Голи: Фернандо, 36, Владиміров, 48, 69, Буглка, 59 (аг), Шалюга, 77, Звоздляк, 88


«Арсенал»: Шмельов, Сахненко, Гамаріс, Кравець, Буглак (Фещенко, 59), Плесовський (Кородченков, 46), Поляков, Лактіонов, Холмецький (Колопенко, 69), Головченко, Яременко


Старша команда «Арсеналу», проявивши характер в попередньому матчі з «Колосом», провела безвольний і катастрофічний матч з «Чемпіоном». Хлопці в першому таймі билися на рівних, навіть створювали моменти і в принципі могли розгорнути хід гри в іншу сторону, але пропустили атаку на 36-й хвилині, дозволивши супернику відкрити рахунок в матчі. Це Нікіла Фернандо здорово розібрався в ситуації і засмутив свою колишню команду.


До слова, крім Фернандо в складі «Чемпіона» на поле були ще три екс- «каноніра» - Владиміров, Зубков і Рудзінський. Можливо, в цьому криється причина успіху господарів, вони були надмотивовані і хотіли показати себе колишньому тренеру і проявити на тлі колишніх партнерів. У дебюті другого тайму якраз Владиміров подвоїв перевагу «Чемпіона», а незабаром він оформив дубль. Далі юні футболісти «Арсеналу» просто розсипалися і не змогли вийти з цього нокдауну. До всього іншого Буглак ще і зрізав м'яч у свої ворота, після чого «Чемпіон» ще двічі засмутив Шмельова, довівши справу до погрому - 6:0.


U-16


«Арсенал» (U-16) – КДЮСШ Чемпіон (U-16) – 2:0 Голи: Мажинський, 31, 38


«Арсенал»: Білько (Мироненко, 69), Сакач, Даниленко, Бондаренко, Ращківський, Шарай (Лебедєв, 77), Тіщенко, Коломієць, Дяченко (Бобильов, 52), Мажинський (Снітко, 78), Білецький (Харчук, 12)


Через перенесення матчу з «Колосом» команда 2005 року народження стартувала в новому сезоні ДЮФЛ тільки зараз. І цей дебют вийшов дуже успішним. З перших хвилин хлопці захопили ініціативу, взяли м'яч під свій контроль і почали створювати гостроту біля воріт суперника.


«Каноніри» непогано атакували, створювали моменти біля воріт опонента за рахунок індивідуальних дій Коломійця, який часто непогано входив з м'ячем в штрафну, ось тільки довести ці атаки до розуму довгий час не вдавалося.


А в середині тайму спрацювала домашня заготовка: «Арсенал» піймав суперника на розіграші м'яча від воріт. Підопічні Кінашенко були готові до цих розіграшів і здорово застосували пресинг, підсумком якого став відбір м'яча і гол Мажинського в порожні ворота. Не минуло й кількох хвилин, як Олексій оформив дубль - він втік від захисників, вийшов на воротаря і спокійно того переграв - 2:0.


У другому таймі «Чемпіон» більше атакував, але «каноніри» грамотно діяли в обороні, практично нічого не дозволяючи суперникові. А коли гості все ж знаходили можливості для удару, здорово діяв Білько.


U-15


КДЮСШ Чемпіон (U-15) - «Арсенал» (U-15) – 2:3 Голи: Тітов, 2, Іорк, 33 – Денисенко, 8, Зегрюк, 55, Шалабай, 64


«Арсенал»: Столбун, Шершень (Лавренко, 36), Безручук, Данніков, Потапенко, Зегрюк, Гібало, Куделін (Безпалюк, 46), Денисенко (Гусол, 36), Петришин, Горбатов (Куракін, 46)


Після перемоги над «Колосом» минулого тижня хлопчаки 2006 року народження прагнули зміцнити свій успіх в грі з КДЮСШ Чемпіон. Але почався матч для них не кращим чином - вже на 2-й хвилині КДЮСШ Чемпіон вийшов вперед, скориставшись помилкою оборони. Однак відповідь «Арсеналу» не змусила себе довго чекати - через шість хвилин Денисенко реалізував свій шанс і відновив статус-кво. Далі на полі панувала приблизно рівна боротьба, в якій трохи більш вдалими виявилися господарі - перед самою перервою вони знайшли можливість для взяття воріт і вийшли вперед.


«Арсеналу» не залишалося нічого, крім як додавати в активності і діяти більш агресивно. Наша команда затисла суперника на його половині поля і в кінцівці поєдинку здобула вольову перемогу. Спочатку Зегрюк підключився в атаку і зрівняв рахунок красивим ударом, а перемогу «канонірам» приніс Андрій Шалабай - пас віддав Безпалюк.


U-14


«Арсенал» (U-14) – КДЮСШ Чемпіон (U-14) – 1:2 Голи: Загорний, 39 - Нішенко, 48, Белицький, 52


"Арсенал": Морозов (Лісовий, 53), Орловський (Новіков, 64), Храбан, Мартинюк, Трач (Кулик, 36), Середюк, Роне (Тіщенко, 36), Пронько (Грищенко, 36), Загорний (Шумбасов, 53), Коваленко (Волков, 36), Брачков


Наймолодші «каноніри» почали свій матч не дуже переконливо. Відразу ініціативою заволоділи гості і створили кілька непоганих атак з ударами, проте наш голкіпер Євген Морозов діяв дуже впевнено і з усіма загрозами впорався. В атаці у «Арсеналу» мало що виходило, тому на перерву команди пішли за нічийного рахунку.


А от у другому таймі тиск КДЮСШ Чемпіон конвертувалося в голи. Загорний відкрив рахунок у матчі одразу після перерви, але потім двічі гості засмучували Морозова. Прикра поразка, яке мотивує працювати над помилками і показувати себе з кращого боку в наступних іграх.

243 перегляди0 коментарів
bottom of page