top of page

ДЮФЛ: дві перемоги та дві поразки в матчах з «Ворсклою»


Досить непогано виступили команди київського «Арсеналу» у 9-му турі Дитячо-юнацької футбольної ліги України проти полтавської «Ворскли». Хлопці здобули дві важливі перемоги, але й програли при цьому два матчі. Про все це – нижче в деталях.


2003


«Арсенал» U-17 – «Ворскла» U-17 – 3:0 Голи: Філатов, Турбаньов, Пресич


«Арсенал»: Корнієнко, Кіріченко, Бєляков, Карюк, Філатов, Антонюк, Гупаленко, Пресич, Петрівський, Турбаньов, Венгер

На заміну виходили: Цокало, Ярмола, Опря, Бульковский, Мазур, Завгородний


Хлопці 2003 року народження показали непогану гру у Харкові туром раніше, та в матчі з «Ворсклою» продемонстрували, що поразка у Харкові – лише прикра помилка. Підопічні Олега Деревинського не помітили супротиву «Ворскли» та дуже впевнено взяли три очки, тричі змусивши гостей виймати м’ячі з власної сітки воріт.


У першому таймі після довгої комбінації господарі перевели м’яч у штрафний майданчик, де Філатов класно розібрався з захисниками та пробив у дальній кут. Після перерви Турбаньов зробив рахунок більшим, реалізувавши корнер – Бєляков скинув м’яч, а хавбек розстріляв голкіпера. Добив полтавців Пресич, відкликнувшись на подачу з фланга наприкінці гри.


Це друга перемога «канонірів» U-17 у цьому сезоні, яка дозволила нашій команді випередити якраз «Ворсклу», та піднятися на восьму сходинку у таблиці.


2004


«Ворскла» U-16 – «Арсенал» U-16 – 3:2 Голи: Фернандо, Гамарис


Хлопці Олега Хвої билися до останнього у Полтаві, мали нагоду все ж таки привезти додому очки, але все ж поступилися «Ворсклі». Драматичний матч вийшов у цій парі, голи Фернандо та Гамариса допомогли «канонірам» мати тверду позицію, але помилки у обороні нівелювали силу атаки. Нажаль, «Арсенал» U-16 терпить вже шосту поразку в сезоні та з чотирма очками займає передостанню сходинку у таблиці.



2005


«Арсенал» U-15 – «Ворскла» U-15 – 0:3


Не змогли розжитися заліковими балами й підопічні Валерія Кіношенка. Команда U-15 не мала жодного шансу у протистоянні з однолітками з «Ворскли», які до цих вихідних йшли позаду «Арсенала» у таблиці. Дуже тяжка поразка, але перемоги ще попереду.


2006


«Ворскла» U-14 – «Арсенал» U-14 – 1:2 Голи: Горбатов, Гусол


Не зупиняється на своє му шляху до фінальної частини сезону команда «Арсенал» U-14. Ще одну перемогу до свого активу хлопці поклали у Полтаві, де здолали кріпку «Ворсклу». Переможний м’яч на свій рахунок записав Артем Гусол, а до цього забив інший форвард команди Демчука – Горбатов. Хлопці знову продемонстрували жагу до перемоги, характер та чудову взаємодію на полі.


П’ята перемога в сезоні дозволила закріпитися на четвертій сходинці та збільшити відрив від «Металурга», який не очікувано програв «Дніпру» та вже відстає від «канонірів» на п’ять пунктів.

107 переглядів0 коментарів
bottom of page