top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» поступився УФК Харків


У середу відбулися пропущені матчі 7-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. «Арсенал» двома командами протистояв УФК Харків, та не зміг впоратися з завданням і набрати очки.


2004


«Арсенал» U-16 – УФК Харків U-16 – 1:3 Голи: Холмецький, 19 – Побияха, 15, Подколзин, 51, Хапилин, 80+1


«Арсенал»: Горбаченко, Розгон, Кравець, Буглак (Решетар, 33), Костина (Ключка, 24), Кородченко, Холмецький, Гамаріс, Поляков, Локтіонов (Фернандо, 52), Владіміров


На 67-й хвилині Владіміров не реалізував пенальті (штанга)


Дуже здорово розпочали свій матч гості з Харкова. Вони грали агресивно, високо пресингували своїх опонентів та забили швидкий м’яч. Але підопічні Олега Хвої не згнітилися, їм вдавалося налагодити контроль м’яча, та провести декілька цікавих атак. Одна з них принесла успіх. Крапку у чудовій комбінації поставив Холмецький.


А у другому таймі гості знову вийшли вперед, використавши помилку в обороні «канонірів». Але після цього на ворота харків’ян звалилася лавина атак. З виходом Ферннадо дії киян на чужій половині поля стали гострішими та непередбачуваними. А на 67-й хвилині рефері вказав на 11-метрову позначку після того, як харків’яни порушили правила у власному карному майданчику. Але з позначки не зумів забити, влучивши у штангу.


Як не намагалися господарі відновити рахунок, в них нічого не виходило. А на останній хвилині матчу УФК Харків убіг у контратаку та забив третій м’яч.


2006


«Арсенал» U-16 – УФК Харків U-16 – 0:5


"Арсенал": Глобенко, Шершень, Безручук, Потапенко, Данніков, Обелець, Гусол, Зегрюк, Куделін, Денисенко, Горбатов


Найбільшу поразку у цьому сезоні потерпів «Арсенал» 2006 року народження. Хлопці неприємно здивували, адже їм протистояв аутсайдер групи 2. Сенсація, ніяк інакше!


Вже в дебюті зустрічі гості двічі розписалися у воротах Глобенко. Далі «каноніри» зуміли дещо вирівняти гру, але знайти свій момент в атаці не змогли. Після перерви Олександр Демчук зробив декілька замін, але вони не принесли успіху. «Арсенал» пропустив ще тричі, програв у підсумку з рахунком 0:5. Дуже боляча поразка, але вона не має вибити команду зі шляху до фінальної частини. Перемоги попереду!

55 переглядів0 коментарів
bottom of page