top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» перемагає «Юність» та КОДЮСШ Щасливе



У неділю відбулися матчі 14-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України, в яких футбольна академія «Арсенал» протистояла «Юності» з Чернігова та КОДЮСШ Щасливе.


U-17


КОДЮСШ Щасливе - «Арсенал» - 2:0

Голи: Ярмак, 58, Михайленко, 85


«Арсенал»: Шмельов, Мойсеєнко, Кравець, Булгак, Розгон, Кородченков (Фещенко, 85), Холмецький (Тимошенко, 65), Калабухов, Лактіонов (Кривогуз, 87), Сахненко, Плесовських (Чавлеішвілі, 70)


Команда Олега Хвої непогано виглядала в першому таймі матчу з Щасливим. Однак після перерви «каноніри» частіше допускали помилки і в результаті пропустили на 58-й хвилині зустрічі. «Арсенал» намагався відігратися, йшов вперед і мав свої моменти, але замість цього в кінцівці зустрічі пропустив ще одну атаку, в якій господарі зміцнили свою перевагу.


«Арсенал» (U-17) після 14-ти турів посідає передостаннє місце в таблиці, маючи 12 очок в активі.


U-15


КОДЮСШ Щасливе - «Арсенал» - 0:4

Голи: Гибало, 15, Петришин, 42, Безручук, 49, Кошелєв, 70


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук, Потапенко, Лавренко, Гибало, Зегрюк, Куделин, Петришин, Денисенко, Данников


На заміну виходили: Горбатов, Безпалюк, Фесенко, Куракін, Шалабай, Кошелєв


Команда Олександр Демчука повністю домінувала в цьому матчі і здобула впевнену перемогу. До перерви «каноніри» забили лише раз - Гибало виявився спритнішим за всіх при подачі від кутового прапора і відкрив рахунок в матчі. Були у киян ще моменти, але реалізація підвела.


А ось після перерви Петришин та Безручук двома точними ударами зміцнили перевагу «Арсеналу». Маркіян реалізував вихід один на один з воротарем, а Олексій знову виявився кращим на кутовому.


У кінцівці зустрічі Кошелев, вийшовши на заміну, поставив крапку в цьому матчі і забив четвертий м'яч «Арсеналу». Він отримав м'яч в штрафному суперника і переграв воротаря.


U-16


«Арсенал» - «Юність» - 4:3

Голи: Білецький, 18, Бобильов, 34, Юшко, 40, Снітко, 79 - Ленько, 64, Коваль, 66, Назаренко, 74


«Арсенал»: Білько, Бакаляр, Цимбал, Рашковский, Сакач, Даниленко, Тіщенко (Харчук, 80), Бобильов (Коломієць, 65), Шарай (Снітко, 72), Білецький, Юшко (Палієнко, 80)


Поразка в Житомирі сильно вдарило по самолюбству «Арсеналу» (U-16), тому хлопці почали матч з «Юністю» з величезною мотивацією і бажанням перемогти. І ще до перерви забили три м'ячі. Білецький відкрив рахунок, а Бобильов і Юшко під завісу тайму забили ще два голи.


Перерва пішла на користь гостям з Чернігова, а наша команда занадто рано повірила в перемогу. За що ледь не поплатилася. У другому таймі «Юність» частіше підбиралася до воріт «канонірів», і за десять хвилин зуміла відіграти всі три голи. Вирішальним у цій зустрічі став «джокер» Валерія Кінашенко - Віталій Снітко. Він вийшов на заміну і вирішив результат зустрічі, реалізувавши свій момент.


U-14


«Арсенал» - «Юність» - 1:1

Голи: Коваленко, 10 - Хоменко, 59


«Арсенал»: Морозов, Орловський (Короченський, 66), Трач, Мартинюк, Храбан (Дуліч, 60), Карпенко (Пронько, 65), Височанський (Кулик, 45), Середюк, Лук'янчук (Тищенко, 60), Коваленко (Сипко , 45), Грищенко (Волков, 36)


Команда Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенко після перемоги над «Поліссям» здорово почала матч і з «Юністю». Вже на 10-й хвилині зустрічі «каноніри» вийшли вперед завдяки точному удару Коваленко. Після цього кияни контролювали хід гри, намагалися шукати можливості для збільшення перевага, але забити другий м'яч не вдалося.


Замість цього «Арсенал» пропустив гол в кінцівці другого тайму. Штурм гостей виявився результативним, і Морозову довелося діставати м'яч з сітки своїх воріт. «Сіверяни» провели непогану атаку, підсумком якої став точний удар Хоменко - 1:1.

140 переглядів0 коментарів
bottom of page