top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» не зміг нічого протиставити «Шахтарю»


У п’ятницю та суботу команди «Арсенала», що виступають в чемпіонаті ДЮФЛ, провели матчі 6-го туру, в яких зустрічалися з донецьким «Шахтарем». Нажаль, наші хлопці нічого не змогли протиставити «помаранчево-чорним», та програли всі чотири своїх матчі.

2003

«Шахтар» U-17 – «Арсенал» U-17 – 10:0

«Арсенал»: Цокало, Беляков, Антонюк, Філатов, Гаврилець, Гупаленко, Завгородній, Петрівський, Турбанев, Пресич, Голота

Найстарші «каноніри» потрапили під каток «гірників». Хлопці поступалися у командних діях супернику, та психологічно не були готові до такої інтенсивності гри. Тому дуже слабко зіграли в обороні, та пропустили десять м’ячів – найбільшу кількість у цьому сезоні. Дуже жахлива гра, яку треба якомога швидше забути та рухатися далі.

2004

«Арсенал» U-16 – «Шахтар» U-16 – 7:1 Гол: Поляков

«Арсенал»: Шмельов, Розгон (Буглюк, 17), Костина, Гамаріс, Ключка, Кородченков (Чавлеішвілі, 60), Холмецький (Решетов, 41), Поляков (Гайдай, 55), Сахненко (Зубков, 61), Лактіонов (Тесленко, 54), Головченко (Фернандо, 41)

Щось схоже пережили й підопічні Олега Хвої. Хвилювання у стартові хвилини вилилося у два необов’язкові голи вже до 16-ї хвилини. Але потім «каноніри» вирівняли гру, краще взаємодіяли та контролювали м’яч. Тому частіше погрожували воротарю «Шахтаря» й мали декілька цікавих нагод ще до перерви скоротити відставання.

Дуже вибуховим у «Арсенала» вийшов дебют другого тайму. Свої лідерські якості продемонстрував Ілля Поляков. Він самотужки війшов у штрафний майданчик суперника, обіграв опонентів та пробив між ніг голкіперу – 1:2.

Але розвити цей успіх «Арсенал» не зміг. Замість цього «гірники» добавили швидкості та знову відірвалися. Протягом декількох хвилин донеччани забили два однакові голи – простріл з флангу та гра на випередження від форварда. А наприкінці зустрічі довели діло до розгрому.

2005

«Шахтар» U-15 – «Арсенал» U-15 – 6:1 Гол: Коломоєць

Підопічні Валерія Кіношенка також не змогли справитися з хвилюванням та швидко пропустили у власні ворота. Вирівняти становище «каноніри» вже не змогли, а єдине, що їм вдалося – забити гол престижу. Точним ударом відзначився Коломоєць.

2006

«Арсенал» U-14 – «Шахтар» U-14 – 2:0

«Арсенал»: Глобенко (Столбун, 50), Шершень, Безручук, Потапенко, Данніков, Фесенко (Стукало, 30), Обелець, Гусол (Гопкало, 55), Денисенко (Шалабай, 51), Куделін (Безпалюк, 51), Горбатов (Демченко, 55)

Досить непоганий супротив та місяцями чудову гру продемонстрували найменші «зброярі». І також ім’я «Шахтаря» створювало тиск на хлопців на початку матчу. Саме через це вони й пропустили перший м’яч – захисники та воротар не порозумілися, а суперник цим скористався. Але хлопці Олександра Демчука не згнітилися, вони добре контролювали м’яч та в цьому показнику не поступалися «гірникам». Ще до перерви «Арсенал» міг використати одну зі своїх нагод щоб зрівняти рахунок, але не вистачило зовсім трошечки.

Початок другого тайму знов залишився за «Шахтарем», наші хлопці пропустили вдруге. Але і після цього не опустили рук та продовжували грати в цікавий, комбінаційний футбол. Щонайменше на гол «Арсенал» награв, але забити все ж таки не вдалося. Прикра поразка в матчі, де «Арсенал» заслуговував на більше.

67 переглядів0 коментарів
bottom of page