top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» здобуває перемоги над «Спартою» та «Колосом»



У середу відбулися перенесені матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України у трьох вікових категоріях. Всі три матчі «каноніри» виграли у своїх суперників – «Спарти» та «Колоса».


U-17


«Арсенал» (Київ) - «Спарта» (Київ) – 8:1 Голи: Поляков, 9, 81, Палієнко, 25, Лактіонов, 40, Гамаріс, 58, Чавлеішвілі, 69, Сахненко, 72, Яременко, 80


«Арсенал»: Шмельов (Вітрук, 56), Гамаріс, Головченко, Харчук, Сахненко, Холмецький, Поляков, Лактіонов, Бобильов (Чавлеішвілі, 46), Кородченков (Бакаляров, 63), Палієнко (Яременко, 46)


Підопічні Олега Хвої поступово приходить до тями. «Арсенал» 2004 року народження здобув другу перемогу поспіль і покинув зону вильоту. Хлопці не залишили шансів «Спарті», здобувши найбільшу перемогу в нинішньому календарному році.


Рахунок відкрив Ілля Поляков, який відправив м'яч у сітку прямим ударом від кутового прапорця. Після цього ще до перерви «каноніри» забили два м'ячі, довівши справу до розгрому. Лактіонов увірвався в штрафну і відпасував на Палієнко, якому залишалося лише влучити у ворота, а потім Лактіонов в схожому епізоді пробив сам і записав гол на свій рахунок.


У другому таймі свій другий гол поспіль забив захисник Гамаріс - він здорово зіграв на добиванні при подачі від кутового прапорця. Далі потужним ударом зі штрафного Таріел Чавлеішвілі забив п'ятий м'яч, а через три хвилини він виступив в ролі асистента, відпасував на Сахненко. Крапку в матчі поставив Яременко - він добив м'яч після сейва воротаря.


U-16


«Колос» (Ковалівка) – «Арсенал» (Київ) – 0:1 Гол: Ємельянов, 15


«Арсенал»: Білько, Сакач, Цимбал, Ражковський, Прос, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Ємельянов (Шарай, 77), Юшко (Снітко, 77), Мажинський


Цей матч повинен був відбутися ще в першому турі - у вересні. Однак через проблеми зі стадіоном у «Колоса» гра була перенесена, на що люб'язно погодився «Арсенал». Пропущений матч був важливий для «канонірів» і з турнірної точки зору - перемога дозволяла команді закріпитися на другому місці, що дає право виходу до фінальної частини ДЮФЛ.


Команда Валерія Кінашенка швидко заволоділа ініціативою і завдяки активному старту матчу вийшла вперед. Тіщенко кинув в прорив Ємельянова, той вийшов на воротаря і відправив м'яч у сітку. Після цього «Арсенал» діяв за рахунком - уважно оборонявся і при першій же можливості шукав щастя в атаці. Забити другий м'яч «каноніри» так і не зуміли, проте і цього вистачило для перемоги.


U-15


«Арсенал» (Київ) - «Спарта» (Київ) – 7:0 Голи: Гусол, 3, Горбатов, 34, 38, Куделін, 52, Данніков, 55, 58, Петришин, 63


«Арсенал»: Глобенко, Шершень, Лавренко (Безручук, 42), Потапенко, Обелець (Кошелєв, 36), Зегрюк, Шалабай (Петришин, 36), Гусол (Гибало, 36), Безпалюк (Куделін, 36), Денисенко (Данніков, 36), Горбатов


Вилучення: Пономаренко, 44 («Спарта»)


«Каноніри» зміцнили своє лідерство, здобувши дев'яту перемогу в сезоні. А заодно і найкрупнішу - під гарячу руку попалася «Спарта». Підопічні Олександра Демчука забили сім м'ячів, хоча в першому таймі довгий час не могли реалізувати свою велику перевагу.


У дебюті зустрічі шикарним голом відзначився Гусол - йому вдався удар метрів з 22-х. Але далі «каноніри» довгий час не могли закріпити свою перевагу. Лише перед самою перервою Потапенко підключився до атаки, увійшов в штрафну і прострілив на Горбатова - Іван подвоїв рахунок.


У другому таймі «Арсенал» відчував себе більш розкутим. Серія замін лише додала командним діям динаміки і голи посипалися наче з рогу достатку. Горбатов знову відгукнувся на простріл з флангу, асистував Куделин, який незабаром і сам забив. Далі протягом трьох хвилин Данниіков оформив дубль і поповнив свій бомбардирський рахунок, а крапку в матчі поставив Петришин - він отримав м'яч на лінії воротарського, розвернувся і пробив повз воротаря.

185 переглядів0 коментарів
bottom of page