top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» здобув чотири перемоги над «Спартою» і в кроці від Еліт-ліги


У неділю відбулися матчі передостаннього туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України, в якому київський «Арсенал» протистояв столичній «Спарті». Опору не вийшло, «каноніри» здобули впевнені перемоги у всіх вікових категоріях.


U-17


«Спарта» - «Арсенал» - 1:3

Голи: Лактіонов, 27, Сахненко, 35 (пен), 51


«Арсенал»: Шмельов (Горбаченко, 46), Розгон, Булгак (Чавлеішвілі, 46), Кравець (Калабухов, 60), Мойсеєнко, Холмецький (Кривогуз, 74), Кородченков (Придлога, 71), Сахненко, Плесовських, Головченко (Поляков , 56), Лактіонов (Коновченко, 64)


Найстарші хлопці академії «Арсенал» здобули перемогу завдяки голам Лактіонова і Сахненко. Діма зробив справжній шедевр в стилі Мессі: отримав м'яч в центрі поля, прорвався по флангу, накручуючи одного захисника за іншим, і пробив точно в кут. А далі своє слово сказав Сахненко, голи якого приносять киянам перемогу у другому матчі поспіль. Обидва рази Олексію допомогли 11-метрові - в першому випадку він впевнено реалізував свій удар з «точки», а в другому після сейва голкіпера добив м'яч у сітку.


U-16


«Арсенал» - «Спарта» - 4:0

Голи: Білецький, 7, Тищенко, 21 (пен), 24, Рибалко, 53 (автогол)


«Арсенал»: Білько (Омельченко, 79), Цимбал (Піонтковський, 75), Сакач, Рашківський, Жмурко (Бондаренко, 75), Даниленко, Тіщенко (Харчук, 71), Коломієць, Ємельянов (Снітко, 60), Білецький (Дяченко , 69), Юшко (Бобильов, 78)


Підопічні Валерія Кінашенко відсвяткували вихід в плей-офф ДЮФЛ перемогою над «Спартою» з великим рахунком. Справу було зроблено ще до перерви. Спочатку Білецький розібрався у штрафному, проштовхнувши м'яч в сітку в метушні, а потім дублем відзначився Тіщенко. Віталій реалізував пенальті за фол на Білецького, а потім замкнув простріл з флангу від Коломойця. Після перерви «каноніри» продовжили домінувати, але відзначилися лише раз - Рашківський виконав подачу від кутового прапора, а м'яч від Рибалко зрикошетив у ворота «Спарти».


U-15


«Спарта» - «Арсенал» - 0:4

Голи: Гусол, 12, Горбатов, 42, Куделин, 48, Куракін, 58


«Арсенал»: Глобенко, Петришин (Лавренко, 46), Потапенко, Безручук, Шершень, Куделін (Безпалюк, 48), Гусол (Куракін, 55), Шалабай (Кошелєв, 55), Денисенко, Зегрюк (Фесенко, 46), Горбатов (Данніков, 46)


Команда Олександра Демчука повторила результат команди U-16 і також забила чотири м'ячі у ворота «Спарти». Тільки ось «каноніри» тут до перерви відзначилися лише раз - Гусол відкрив рахунок вже в дебюті. Після перерви «Арсенал» додав обертів, за 16 хвилин наші хлопці забили ще три голи.


U-14


«Арсенал» - «Спарта» - 3:0

Голи: Височанський, 11, 17, Морозов, 60


«Арсенал»: Вареник, Орловський, Трач, Храбан, Карпенко, Височанський, Мартинюк, Морозов, Коваленко, Волков, Грищенко


Наймолодші «каноніри» також здобули впевнену перемогу, причому фундамент цього успіху заклали за стартові 17 хвилин. Стандарт допоміг відкрити рахунок в матчі - Височанський головою переправив м'яч у сітку. Незабаром він же оформив дубль, вийшовши на голкіпера і пробив повз нього.


А в другому таймі справжній шедевр вийшло створити Євгену Морозову. Хлопець знову продемонстрував свій універсалізм і зіграв в ролі центрального хавбека. Під завісу зустрічі він дальнім ударом відправив м'яч у саму «дев'ятку», встановивши остаточний рахунок - 3:0.

***

Відзначимо, що ці чотири перемоги дозволили «Арсеналу» впритул наблизитися до головної мети на сезон - в клубному заліку наша академія лідирує і знаходиться всього в одному очку від виходу в Еліт-лігу. У заключному турі нам потрібно набрати одне очко в чотирьох матчах з «Десною», або ж чекати будь якої осічки конкурентів.

253 перегляди0 коментарів
bottom of page