top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» здобув чотири очки у двох матчах зі «Спартою»



У неділю відбулися матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Нажаль, через карантинні обмеження тільки команди «Арсенала» U-16 та U-14 змогли провести свої матчі проти київської «Спарти». Два інших матча перенесені на пізніше.


U-16


«Спарта» - «Арсенал» - 0:8 Голи: Тіщенко, 2, 6, Бондаренко, 36, Ємельянов, 50, Мажинський, 55, Бакаляров, 65, Даниленко, 75, Коломієць, 78


«Арсенал»: Білько (Мироненко, 58), Сакач, Цимбал, Кандаренко, Прос, Даниленко, Тіщенко (Бакаляров, 64), Коломієць, Снітко (Шарай, 48), Мажинський (Юшко, 61), Ємельянов (Харчук, 54)


Команда Валерія Кінашенко розгромила свого суперника, забивши тому вісім м'ячів. Незважаючи на два голи на старті і дубль Тіщенко, «Спарта» непогано оборонялася і довгий час гідно чинила опір. Але поступово сили покидали «спартанців», більш досвідчені і підготовлені «каноніри» зім'яли свого суперника після перерви, забиваючи на самий різний смак - після виходів на ударні позиції, реалізувавши виходи один на один з воротарем і після стандартів.


Окремо відзначимо перший гол Тіщенко - йому вдалося класно пробити зі штрафного над стінкою. Ця перемога дозволила «Арсеналу» впритул наблизитися до зони фінальної частини, маючи ще одну гру в запасі.


U-14


«Спарта» - «Арсенал» - 0:0


«Арсенал»: Лісовий, Орловський (Храбан), Трач (Мартинюк), Розборський, Короченський (Кулик), Середюк, Лук'янчук, Брацков (Волков), Коваленко (Грищенко), Сипко (Пронько), Загорний (Морозов)


Підопічні Валерія Краснощока втратили очки в матчі з «Спартою», вдруге в сезоні розписавши безгольову нічию. При цьому саме «каноніри» були ближчими до перемоги в цьому матчі. У першому таймі двічі виходи на воротаря не зумів реалізувати Загорний, а після перерви свій реальний шанс відкрити рахунок в цій грі упустив вийшовший на заміну Волков. Не допоміг в атаці навіть номінальний голкіпер Морозов, який в цій зустрічі спробував проявити себе в атакуючій лінії.

163 перегляди0 коментарів
bottom of page