top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» здобув дві перемоги над КДЮСШ «Чемпіон»



У понеділок відбулися матчі 11-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд Першої ліги, в якому команди ФА «Арсенал» протистояли столичній КДЮСШ «Чемпіон». Наші хлопці здобули дві перемоги у чотирьох матчах.


U-17


«Арсенал» - КДЮСШ «Чемпіон» - 0:6 Голи: Фернандо, 12, 34, Владіміров, 13, Василюк, 37, 45, Малюга, 57


«Арсенал»: Шмельов, Розгон, Головченко, Гамаріс, Лакітонов, Холмецький, Кородченков, Поляков, Фещенко, Чавлеішвілі (Мицик, 46), Яременко


Кадрові проблеми продовжують бити по найстаршому академічному віку ФА «Арсенал». «Каноніри» змогли ледь назбирати людей на заявку, а в підсумку Олег Хвоя зробив тільки одну заміну по ходу матчу.


Все вирішилося ще до перерви. КДЮСШ «Чемпіон» ще в першому таймі, забив відразу п'ять м'ячів і вирішив всі питання. Відзначимо, що три з цих п'яти м'ячів забивали екс-«каноніри» - Фернандо і Владіміров. Обидва ще в минулому році виступали за нашу команду.


U-16


КДЮСШ «Чемпіон» - «Арсенал» - 2:0 Голи: Мажинський, 26, Сакач, 43


«Арсенал»: Білько, Сакач, Харчук, Рашківський, Прос, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Ємельянов, Мажинський, Юшко


Команда Валерія Кінашенко здобула свою шосту перемогу в сезоні, ще більше збільшивши свою перевагу над «Локомотивом», який посідає третє місце. «Залізничники» відстають на сім очок.


Рахунок відкрив Олексій Мажинський. Він підстеріг помилку захисника у воротарському і випередив всіх, відправивши м'яч у сітку. Це восьмий гол форварда в поточному сезоні. А в дебюті другої половини Сакач скористався подачею зі стандарту і подвоїв перевагу «Арсеналу». Далі «каноніри» впевнено контролювали хід гри і не дозволили супернику нічого зробити.


U-15


«Арсенал» - КДЮСШ «Чемпіон» - 2:0 Голи: Безручук, 31. Зегрюк, 70+1


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Лавренко, Гибало, Безручук, Зегрюк, Денисенко (Обелець, 63), Гусол, Петришин (Шалабай, 53), Куделін (Безпалюк, 63), Горбатов (Кошелєв, 67)


Підопічні Олександра Демчука виграли свій десятий матч в сезоні і продовжують йти без поразок в своїй групі, впевнено лідируючи. Їх перевага над «Локомотивом» становить шість очок.


Гра вийшла досить непростий для «Арсеналу». Незважаючи на тотальну перевагу «червоно-білих», реалізувати його довгий час не виходило. Свої моменти упускали Куделин, Горбатов і Зегрюк. І якщо лінії атаки не вдавалося забити, то за справу взявся захисник. Через хворобу Потапенко зліва в обороні вимушено діяв центрбек Безручук. Але Олексій був досить активний і на 31-й хвилині отримав м'яч, змістився в центр, обігравши двох захисників, і невідпорно пробив повз воротаря.


Другий тайм також пройшов з повною перевагою «канонірів», але знову підводила реалізація. Могли забивати Куделин і Гусол, а вийшов на заміну Кошелев пробивав в упор, але не влучив у ворота. І лише в кінцівці зустрічі Шалабай тонкою передачею вивів Зегрюка на побачення з голкіпером, а Микита майстерно перекинув воротаря.


U-14


КДЮСШ «Чемпіон» - «Арсенал» - 2:1 Голи: Белицький, 3, Нішенко, 69 (пен) – Волков, 17 (пен)


«Арсенал»: Морозов, Орловський (Короченський, 56), Трач, Разборський, Храбан (Кулик, 49), Пронько (Сипко, 36), Лук’янчук, Брацков, Середюк, Волков (Лісовий, 68), Коваленко (Гріщенко, 46)


Вилучення: Морозов, 67


Наймолодші «каноніри» поступилися КДЮСШ «Чемпіон» і опустилися на четверту позицію, пропустивши вперед «Діназ». Уже в дебюті Євген Морозов діставав м'яч із сітки своїх воріт. Кращий бомбардир суперника Белицький класно пробив зі штрафного - 1:0.


Після цього «Арсенал» перехопив ініціативу і зумів зрівняти рахунок. Волков заробив пенальті, грамотно підставившись в штрафному суперника, і сам його реалізував.


А в другому таймі, при досить рівній грі, все вирішло суддівське свавілля. Морозов не встиг в епізоді і потрапив не по м'ячу, а по нозі суперника, але сфолив за штрафним майданчиком. Однак рефері показав червону картку голкіперу і призначив пенальті, хоча порушення було за межами штрафної зони. З «точки» Нішенко пробив впевнено і приніс КДЮСШ «Чемпіон» перемогу.

106 переглядів0 коментарів
bottom of page