top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» U-15 перемагає «Юність», всі інші програють



У неділю відбулися матчі 4-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України у Вищій лізі. Команди Академії «Арсенал» на цьому тижні виступили погано, зазнавши трьох поразок у чотирьох матчах.


U-17


«Юність» (Чернігів) – «Арсенал» (Київ) – 5:3 Голи: Чавлеішвілі, 43, Поляков, 65 (пен), Гамаріс, 88


«Арсенал»: Шмельов, Гамаріс, Розгон, Кравець, Фещенко, Холмецький, Кородченков (Попов), Сахненко, Чавлаішвілі, Поляков, Головченко (Мицик)


Команда U-17 зараз переживає непрості часи. Тренерський штаб Олега Хвої зіткнувся з великими кадровими проблемами - багато хлопців травмовані або ж хворіють. Тому в Чернігів поїхали всього 11 чоловік, плюс не до кінця відновлений Лактіонов і двоє гравців команди U-15.


Стартові хвилини повністю залишилися за господарями - вони видали ураганний початок і вже в середині тайму довели справу до розгрому. Відзначимо, рефері призначив відразу три 11-метрових за тайм в ворота «канонірів». До кінця першого тайму «Юність» вела з рахунком 5:0, а незадовго до перерви Таріел Чавлеішвілі відквитав один гол - його шикарний удар лише трохи скрасив сумну статистику.


Другий тайм пройшов повністю під диктовку «Арсеналу», команда прокинулася від сну і видала непоганий відрізок гри, підсумком якого стали два голи. Спочатку Поляков видав класний пас на Сахненко, той увійшов у штрафну і був збитий суперником. З пенальті чітко пробив Поляков. А в кінцівці зустрічі Гамаріс після розіграшу кутового встановив остаточний рахунок -5:3 на користь господарів.


U-16


«Арсенал» (Київ) - «Полісся» (Житомир) – 0:1 Гол: Прос, 50 (аг)


«Арсенал»: Білько, Сакач (Палієнко, 73), Бондаренко, Прос (Ємельянов, 53), Рашківський, Даниленко, Тіщенко, Коломієць, Цимбал, Мажинскьй (Шарай, 65), Юшко (Дяченко, 41)


Під проливним дощем, який обрушився на поле УТБ «Арсенал» в Щасливому, було не так просто грати. Дощ супроводжувався поривчастим вітром, що зовсім дезорієнтував гравців. Можливо, саме погодні умови вплинули на підсумковий результат. У дебюті другого тайму Прос на слизькому газоні невдало прийняв м'яч і мимоволі відправив його в сітку власних воріт.


На жаль, цей гол так і залишився єдиним у матчі і приніс команді з Житомира перемогу. Після двох перемог поспіль підопічні Валерія Кінашенко показали не найкращий футбол. Їм не вистачало креативу, не завжди вдавалося комбінувати і доставляти м'яч в штрафну суперника. Кілька дальніх ударів киян так і не досягли мети, а в інших моментах голкіпер гостей діяв уважно і ефективно.


U-15


«Юність» (Чернігів) – «Арсенал» (Київ) – 1:3 Голи: Слюсаренко, 38 – Куделін, 12, Горбатов, 59, Безпалюк, 70


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук (Лавренко, 59), Данніков (Кошелєв, 59), Денисенко (Безпалюк, 42), Потапенко, Гусол (Шалабай, 42), Куделін (Горбатов, 36), Петришин (Обелець, 36), Гибало (Фесенко, 59), Зегрюк


Єдину перемогу в ці вихідні академії «Арсенал» принесли хлопці 2006 року народження. Вони здобули перемогу в Чернігові над «Юністю» і продовжили свою переможну серію до чотирьох матчів.


Вже на 2-й хвилині «каноніри» мали виходити вперед, але Безручук із забійної позиції пробив у поперечину. Кияни швидко заволоділи ініціативою і контролювали хід гри, а Куделін втік на побачення з воротарем і відкрив рахунок у цій зустрічі.


Незважаючи на величезну перевагу, в дебюті другої половини «Арсенал» пропустив - чернігівці зрівняли рахунок в цій грі. Стандарт, м'яч відскочив на лінію штрафного майданчика, де на підборі здорово зіграв Слюсаренко. Однак це нітрохи не збентежило «канонірів», вони продовжили гнути свою лінію і добилися свого. Вийшовши на заміну Горбатов обіграв двох захисників і вивів «червоно-синіх» знову вперед. А під завісу матчу крапку в цьому протистоянні поставив Ренат Безпалюк. Свій перший вихід на воротаря він не реалізував, але в другому моменті здорово розібрався в ситуації і забив третій м'яч.


U-14


«Арсенал» (Київ) - «Полісся» (Житомир) – 0:1 Гол: Захаров, 11


«Арсенал»: Морозов, Орловський, Мартинюк, Кулик, Храбан, Грищенко, Лук’янчук, Середюк, Пронько, Волков, Брацков


З перших хвилин юні футболісти «Полісся» пішли вперед. Їм вдалося взяти м'яч під свій контроль, здорово комбінувати і створювати моменти біля воріт Морозова. Один з них привів до голу вже на 11-й хвилині зустрічі. Удар здалеку Морозов відбив перед собою, а Захаров на добиванні випередив воротаря і відправив м'яч у сітку.


Після цього «каноніри» поступово вирівняли гру, намагалися знаходити свої атаки і загрожувати воротам суперника. Середюк здорово пробивав здалеку, але голкіпер «Полісся» був на чеку. У другому таймі «Арсенал» ще більше тиснув на ворота житомирян, мав ряд непоганих можливостей для того, щоб зрівняти рахунок, але не реалізував їх. У підсумку, друга поразка команди U-14 поспіль.

291 перегляд0 коментарів
bottom of page