top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» (U-15) йде без втрат, команда U-14 продовжує дивувати



У неділю відбулися матчі 7-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди «Арсеналу» здобули дві перемоги при одній нічиїй і одній поразці. Лише хлопці 2004 року народження залишилися в цьому турі без очок.


U-17


«Арсенал» (Київ) - «Полісся» (Житомир) – 2:7 Голи: Поляков, 5, Лактіонов, 54 – Яцика, 21, 61, 68, Меліхов, 33, Сбехай, 34, Майтак, 45, Макаревич, 89


«Арсенал»: Шмельов, Розгон, Костина, Кравець, Сахненко, Холмецький, Яременко, Кородченков, Коновченко, Лактіонов, Поляков


Олег Хвоя зіткнувся з катастрофічними кадровими проблемами. Через хвороби і травми в його розпорядженні залишилося всього 11 футболістів. Довелося грати без замін, причому ще в першому таймі травму отримав Євген Холмецький, після чого «каноніри» зовсім залишилися в меншості.


Але незважаючи ні на що, початок матчу для «Арсеналу» вийшло відмінним. Наша команда заволоділа ініціативою і вже на 5-й хвилині Поляков відкрив рахунок. Все зробив Сахненко, який прорвався по флангу і прострілив точно на ногу партнеру, що набіг на 11-метрову позначку.


В середині тайму гості зрівняли рахунок. Яцика залишили одного на дальній штанзі, а той спокійно розстріляв ворота Шмельова. Через десять хвилин Шмельов видав серію помилок, що коштувала команді двох голів. Спочатку голкіпер не розібрався з Холмецьким, хто повинен грати в епізоді, дозволивши Меліхову проштовхнути м'яч у ворота, а потім зовсім потрапив в суперника, від якого м'яч закотився в сітку воріт.


Далі на полі була одна команда. «Полісся» користувалося чисельною перевагою і довело справу до семи забитих м'ячів. «Каноніри» зуміли відповісти лише одним - Поляков отобюрал м'яч, віддав Лактіонова, а той розібрався із захисником і воротарем.


Після семи турів «Арсенал» (U-17) має в своєму активі лише два набраних очка і займає передостаннє місце в турнірній таблиці.


U-16


«Діназ» (Вишгород) – «Арсенал» (Київ) – 2:2 Голи: Тищенко (2)


«Арсенал»: Білько, Сакач, Цимбал, Бондаренко, Ражковський, Даниленко, Тищенко, Коломієць, Ємельянов, Шарай, Мажинський


На заміну виходили: Харчук, Снітко, Прос


Команда Валерія Кінашенко вирушила до Вишгорода, в гості до лідера групи 1 Вищої ліги ДЮФЛ «Діназ». «Каноніри» показали себе з кращого боку і виглядали гідно, навіть могли увезти додому перемогу, але не реалізували ряд моментів.


Героєм зустрічі став Віталій Тищенко, який записав на свій рахунок дубль в цьому матчі. Першими рахунок відкрили господарі, однак ще до перерви «Арсеналу» вдалося заробити 11-метровий, який впевнено реалізував Тищенко. Після перерви «Діназ» знову вдалося вийти вперед - після подачі від кутового прапорця Харчук зрізав м'яч в свої ворота. Але останнє слово в цьому матчі все ж залишилося за «канонірами». У кінцівці зустрічі тиск гостей конвертувався в гол Тищенко.


Після семи турів команди «Арсенал» (U-16) займає шосте місце, відстаючи від «Локомотива», який йде другим, на два очки. При цьому у «канонірів» є один матч в запасі.



U-15


«Арсенал» (Київ) - «Полісся» (Житомир) – 2:1 Голи: Гибало, 27, Данніков, 58


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук, Потапенко (Кошелєв, 52), Петришин (Лавренко, 52), Зегрюк, Гибало (Фесенко, 50), Гусол (Обелець, 36), Куделін (Денисенко, 36), Данніков (Куракін, 63), Горбатов (Безпалюк, 42)


Міцна команда «Полісся» приїхала до Києва з розрахунком взяти відразу шість очок. Але якщо у старшої групи вийшло здобути перемогу, то молодші не зуміли відібрати очки у лідера Вищої ліги в категорії U-15. «Арсенал» здобув чергову, вже сьому за рахунком перемогу і продовжує лідирувати без втрат.


Рахунок у цьому матчі був відкритий після подачі від кутового прапорця. Зегрюк виконав подачу, Шершень здорово пробив головою, проте воротар відбив удар капітана «канонірів». Але тут як тут був Гибало, який добив м'яч у сітку.


У другому таймі Данніков підхопив м'яч в центрі і виконав соло - йому вдалося обіграти чотирьох захисників, протягнути м'яч до воріт і нанести чарівного удару в дальній кут - 2:0. Однак «Полісся» не здався, в кінцівці гості зуміли реалізувати свій момент після кутового, але на більше їм просто не вистачило часу.


U-14


«Діназ» (Вишгород) – «Арсенал» (Київ) – 0:2 Голи: Загорний, Брацков


«Арсенал»: Морозов (Лісовий), Орловський, Мартинюк, Трач, Короченський (Кулик), Лук'янчук, Середюк (Розборський), Коваленко (Шумбасов), Грищенко (Пронько), Волков (Тищенко), Загорний (Брацков)


Наша наймолодша команда продовжує дивувати. Після не зовсім вдалого старту сезону підопічні Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенка здобули третю перемогу поспіль і піднялися на четверту сходинку. До «Юності», яку кияни обіграли раніше, та яка йде другою, всього п'ять очок.


Рахунок у цьому матчі відкрив Загорний. Ще в першому таймі йому вдався відмінний дальній удар в нижній кут. Після цього гра могла розвернутися як в сторону «Діназа», так і в бік ще більшого переваги «канонірів», але в цілому на полі точилася рівна боротьба. У кінцівці господарі мали кілька моментів, проте всі питання зняв вийшовший на заміну Брацков. Він замкнув фланговий простріл і оформив комфортну перемогу «Арсеналу».

174 перегляди0 коментарів
bottom of page