top of page

ДЮФЛ: «Арсенал» U-14 перемагає в Сумах


Для команд U-16 та U-14 цей футбольний рік у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України завершився матчами у Сумах, де «Арсенал» протистояв «Барсі». У двох запеклих битвах «каноніри» набрали лише три очки.


2004


«Барса» U-16 – «Арсенал» U-16 – 2:0 Голи: Бойко (2)


Дві рівні команди протистояли одна одній. Перший тайм пройшов у такому ж ключі – мало моментів, більше боротьби, яку вигравала то одна, то інша команда. Кияни нічим не поступалися господарям, але після перерви декілька доволі суперечливих рішень арбітра схилили ваги на бік «Барси». На 45-й хвилині рефері призначив пенальті у ворота «Арсенала», а Бойко його реалізував, хоча наш голкіпер вгадав напрямок польоту м’яча.


Після цього вже «каноніри» заробили 11-метровий. Вже коли наш гравець встановив м’яч на позначку, та розбігся, його зупинив боковий рефері, просигналізувавши головному про офсайд епізодом раніше. А після цього «Арсенал» пропустив другий м’яч.


2006


«Барса» U-14 – «Арсенал» U-14 – 2:0 Голи: Демченко, 33, 43


За більш старших товаришів поплатилися підопічні Олександра Демчука. Вони повністю контролювали хід гри з самих перших хвилин матчу, та зуміли двічі розписатися у воротах «Барси». Дубль у Сумах на рахунку Івана Демченко, одного з лідерів «канонірів». Тим самим команда U-14 взяла реванш за розгромну поразку від УФК Харків, яка сталася на минулому тижні. Хлопці поправили своє турнірне становище та йдуть на зимову перерву у гарному настрої.

55 переглядів0 коментарів
bottom of page