top of page

ДЮФЛ: анонс матчів 9-го туру



Не встигли ми проаналізувати матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України, як вже прийшов час 9-го туру. У суботу та неділю команди «Арсенала» будуть протистояти одноліткам з полтавської «Ворскли». Анонс цих матчів до вашої уваги.


26 жовтня (субота)


2004


«Ворскла» (Полтава) U-16 – «Арсенал» (Київ) U-16 Місце: Полтава, база ФК «Ворскла» Початок матчу: 13:00


Підопічні Олега Хвої отримали дуже болючу поразку у Дніпрі, програвши 0:7. Теперь саме «каноніри» у своїй підгрупі пропустили більше за всіх - 28 м’ячів. «Арсенал» займає передостаннє місце в таблиці, а ось їх суперник веде боротьбу за потрапляння у фінальну частину. «Ворскла» у минулому турі на виїзді переграла «Чорноморець» та розташовується на четвертому місці. «Канонірам» у Полтаві буде дуже непросто чіплятися за очки, але їм нічого іншого не остається, окрім демонструвати свій характер.


2006


«Ворскла» (Полтава) U-14 – «Арсенал» (Київ) U-14 Місце: Полтава, база ФК «Ворскла» Початок матчу: 15:00


Наймолодша команда «Арсеналу» поки що демонструє найяскравіший футбол в нашій академії та домагається непоганих результатів. Хлопці здолали «Дніпро» (2:0) та повернули собі місце у першій четвірці. В їх активі 12 очок, що на два більше, ніж у «Металурга» з Запоріжжя. Попереду лише УФК Харків (14), «Шахтар» (19) та «Динамо» (21).


В суботу хлопці Олександра Демчука намагатимуться взяти три очки у Полтаві. Суперник здобув у цьому сезоні лише дві перемоги, а на минулому тижні програв в Одесі (0:2).


27 жовтня (неділя)


2003


«Арсенал» (Київ) U-17 – «Ворскла» (Полтава) U-17 Місце: Щасливе Початок матчу: 13:00


Старша група провела досить цікавий матч у Харкові, де у протистоянні з УФК була не гірша, навіть контролювала хід гри довгий час, але все одно програла. Десь не вистачило глибини складу, тож тепер приходиться реабілітуватися. «Ворскла» - сусід «Арсенала» в турнірній таблиці, тому є можливість дещо поправити свій психологічний та турнірний стан. Полтавчани звели до нічієї попередній матч ДЮФЛ проти «Чорноморця» та розташувалися попереду «Арсенала» лише на два очки. Одужав Венгер, один з лідерів команди U-17, тому все у руках підопічних Олега Деревинського.


2005


«Арсенал» (Київ) U-15 – «Ворскла» (Полтава) U-15 Місце: Щасливе Початок матчу: 15:00


Після дуже потрібної перемоги у Харкові над УФК, «Арсенал» U-15 піднявся на сьому сходинку в таблиці. Ми наздогнали «Барсу» та випередили «Ворсклу», яка зіграла внічию з «Чорноморцем» (2:2). Тепер хлопці Валерія Кіношенка мають всі шанси продовжити свою успішну серію та порадувати своїх прихильників в домашньому матчі. У попередній грі знову відзначився один з лідерів цієї команди Коломієць, чекаємо голів від Олександра і в неділю.

80 переглядів0 коментарів
bottom of page