top of page

ДЮФЛ: анонс дербі Києва

У неділю відбудуться останні матчі ДЮФЛ у цьому календарному році. «Арсенал» у двух вікових категоріях прийматиме сусідів з київського «Динамо». Анонс цих матчів ми пропонуємо вашій увазі.


24 листопада (неділя)


2005


«Арсенал» U-15 – «Динамо» U-15 Стадіон: с. Щисливе, «Арсенал-Арена» Початок матчу: 11:00


Першими у дербі зіграють хлопці 2005 року народження. Матч першого кола для «канонірів» завершився нищівною поразкою – 0:5. Тепер наші хлопці спробують реабілітуватися та спіймати суперника на недооцінці. «Арсенал» після десяти турів ділить останню сходинку з УФК Харків, який випереджає лише за додатковими показниками, а «Динамо» йде третім, відстаючи від лідера «Дніпро» на два очки. Останній матч року, хлопцям треба зібрати волю в кулак та доказати самим собі, що вони здатні протистояти сильним суперникам.


2003


«Арсенал» U-17 – «Динамо» U-17 Стадіон: с. Щисливе, «Арсенал-Арена» Початок матчу: 13:00


Підопічні Олега Деревинського у першому колі також потерпіли дуже гірку поразку від «Динамо» – 1:8. Єдиний м’яч в складі «канонірів» тоді провів Богдан Петровський. Наразі хлопці спробують не вдарити в грязь лицем та доказати собі, що можуть грати у футбол. Тим більше, що в останніх матчах «Арсенал» значно прибавив у багатьох компонентах, а гра з «Чорноморцем» показала, що ця команда має характер. «Арсенал» займає восьму сходинку в таблиці, а «Динамо» четверте. Кияни поступаються лідеру «Шахтарю» п’ятьма очками.

56 переглядів0 коментарів
bottom of page