top of page

ДЮФЛ: анонс 7-го туру


У суботу пройдуть матчі сьомого туру Дитячо-юнацької ліги України. Команди ДФШ «Арсенал» будуть протистояти хлопцям з «Дніпра». Дві команди зіграють у Києві, дві – у Дніпрі. Пропонуємо вам анонс поєдинків 7-го туру ДЮФЛ.


19 жовтня (субота)


2003


«Арсенал» U-17 – «Дніпро» U-17 Місце: Щасливе Початок матчу: 12:00


У попередньому турі найстарші хлопці потерпіли найбільш болючої поразки у цьому сезоні, пропустив десять м’ячів від «Шахтаря». Після такого матчу «каноніри» реабілітувалися у Кубку Києва, але цього замало. Вони хочуть поправити своє становище й у ДЮФЛ. На черзі зустріч з «Дніпром», який у минулому турі розійшовся нічиєю з «Чорноморцем» (2:2). Дніпряни п’яті у таблиці та вже відпустили перший квартет уперед на шість очок. В Щасливе вони приїдуть лише за перемогою, яка в їхньому активі поки що лише одна.


2004


«Дніпро» U-16 – «Арсенал» U-16 Місце: Дніпро Початок матчу: 12:00


Підопічні Олега Хвої зустрінуться з сусідами по турнірній таблиці. «Арсенал» займає восьме місце та має у своєму активі чотири очки. «Дніпро» позаду, ця команда здобула лише одну перемогу над аутсайдером групи УФК Харків. Тому нас чекає дуже захоплююче протистояння двох гідних суперників, кожен з яких хоче перемогти. До речі, якщо «Арсенал» у минулому турі поступився з рахунком 1:7 «Шахтарю», то «Дніпро» дав бій «Ворсклі» у Полтаві, де програв з мінімальним рахунком (0:1).


2005


«Арсенал» U-15 – «Дніпро» U-15 Місце: Щасливе Початок матчу: 14:00


У гості до хлопців Валерія Кінашенка приїде лідер Групи 2 у віковій категорії U-15. «Дніпро» займає першу сходинку, випереджаючи і «Шахтар», і «Динамо». Стільки ж очок має УФК «Дніпро». Тому «канонірів», які передостанні у таблиці, буде чекати дуже важке випробування. На перші ролі виходить вміння терпіти, дуже ретельно зіграти в обороні та знайти свій шанс. Чекаємо від лідерів команди дуже потужної гри та прояву лідерських якостей.


2006


«Дніпро» U-14 – «Арсенал» U-14 Місце: Дніпро Початок матчу: 14:00


У Дніпро найменші «каноніри» їдуть у статусі фаворита. Після шести турів вони займають п’яту сходинку в таблиці, поступаючись лише на один пункт «Металургу». Натомість «Дніпро» передостанній та ще не перемагав у цьому сезоні – дніпряни набрали лише два очки. Вони програли «Ворсклі» у минулому турі, а ось хлопці Олександра Демчука поступилися «Шахтарю» (0:2). При цьому «зброярі» видали дуже якісний матч з точки зору футболу – добре контролювали м’яча, якісно виходили з оборони в атаку, створювали моменти, але забити так і не змогли. Хлопці показали, що можуть боротися за потрапляння у фінальну частину ДЮФЛ цього сезону.

49 переглядів0 коментарів
bottom of page