top of page

ДЮФЛ: анонс 4-го туру

У суботу та неділю пройдуть чергові матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Пропонуємо вам анонс матчів за участю команд «Арсенала».


28 вересня


«Металург» Зп U-17 – «Арсенал» U-17

Місце проведення: Запоріжжя

Початок: 12:00


Найстарші хлопці з команди U-17 цього уїк-енду їдуть до Запоріжжя, протистояти місцевому «Металургу». Кияни здобули першу перемогу у минулому турі, обігравши «Барсу», тому покинули останню сходинку в таблиці. «Металург» в свою чергу йде в лідерах, маючи максимум очок – дев’ять. Запоріжці ділять першу сходинку з «Шахтарем».


«Арсеналу» буде дуже непросто у протистоянні з лідером турніру, але ніхто не збирається здаватися без бою. Перемоги у останніх матчах чемпіонату Києва та ДЮФЛ додали впевненості у собі підопічним Олега Деревинського, тому будемо уважно стежити за їхніми виступами у Запоріжжі.


«Металург» Зп U-15 – «Арсенал» U-15

Місце проведення: Запоріжжя

Початок: 14:00


Команда Валерія Кіношенка здобула першу перемогу у минулому турі, обігравши «Барсу» з Сум. До речі, сумчани до цього взяли дві перемоги в двох турах! Наша команда продемонструвала структуру гри, мала перевагу та розгромила суперника. Тепер кияни прагнуть продовжити перемагати, на черзі виїзд до Запоріжжя.


«Металург» має чудову академію та добре стартував у сезоні, здобувши дві перемоги у стартових турах. «Козаки» четверті в таблиці. Нас чекає напружене протистояння двох амбіційних колективів. Буде гаряче!


29 вересня


«Арсенал» U-16 – УФК Дніпро U-16

Місце проведення: с. Щасливе

Початок: 12:00


Підопічні Олега Хвої після прийматимуть УФК Дніпро. Дніпряни здобули максимум очок у стартових трьох турах та йдуть на першій сходинці. В активі «Арсенала» у цій віковій категорії поки що дві перемоги, та «каноніри» хочуть здолати лідера. Фернандо та компанія намагатимуться реалізувати себе в атаці та реабілітуватися за розгромну поразку в Запоріжжі, де «Арсенал» поступився 1:5.


«Арсенал» U-14 – УФК Дніпро U-14

Місце проведення: с. Щасливе

Початок: 14:00


Наймолодша команда «канонірів», хлопці 2006 року народження, дома прийматимуть УФК Дніпро. Переможну ходу підопічних Олександра Демчука перервав Металург Запоріжжя у минулому турі, але поразка від «козаків» була не по грі. «Арсенал» ні в чому не поступався супернику, а наприкінці зустрічі Зегрюк не реалізував пенальті при рахунку 2:3. Тому саме час реабілітуватися та повернутися на переможний шлях. У суперниках сусід по таблиці – Дніпро займає п’яту сходинку та набрав чотири пункти у трьох турах. На минулому тижні дніпряни програли Шахтарю – 0:3.

6 переглядів0 коментарів
bottom of page