top of page

ДЮСШ-26 – «Арсенал»: коментарі гравців та тренера



По завершенню матч з ДЮСШ-26, футболісти «канонірів» і їх тренер Артем Криворучко поділилися своїми враженнями від перемоги (4:1).


Святослав Білоус: «Останній раз забивав три голи в одному матчі ще в U-14. Старт сезону для нас вийшов не дуже якісним - ми не взяли свої очки. Але в грі з ДЮСШ-26 виходило все, що напрацьовували на тренуваннях. Тому і так впевнено перемогли.


Поки сам не розумію, на якій позиції мені найкомфортніше грати. Тренер намагається задіяти мене в різних амплуа. Зараз я є більш результативним справа в атаці.


Наше завдання - вийти до фінальної частини. Потрібно виграти всі матчі другої частини сезону, щоб поборотися за цю мету».


Родіон Пастух: «Рахунок по грі - ми повністю домінували сьогодні. Відмінний матч провів Білоус, міг забивати навіть більше трьох м'ячів. Вдавалося комбінувати, створювати гостроту в атаці, загрожувати воротам.


У нас в команді хороша конкуренція майже на всіх позиціях. Взяти навіть воротарів: Шайда в минулому матчі відбив 11-метровий, але сьогодні грав Микита Романишин. У такій конкуренції все прогресують, це головне.


Нам під силу вийти з групи до фінальної частини. Потрібно брати очки і не дивитися в таблицю. В кінці чемпіонату побачимо, де опинимося».


Артем Криворучко: «Виходило сьогодні нарешті реалізувати свої моменти. У двох перших матчах другої частини сезону нам не вдавалося забити, хоча створювали багато моментів. Сьогодні реалізація була на хорошому рівні. Довели гру до кінця. Кінцівку тайму трохи змазали, втратили концентрацію, хоча домовлялися грати з першої і до останньої хвилини на максимумі, яким би рахунок не був.


Я думаю, що ми можемо боротися за топ-4. Якщо трохи змінять відбір, то ми можемо потрапити в фінальну частину. Дуже цього хочемо. Якщо будемо реалізовувати свої моменти, то навіть за перші два місця можна чіплятися.


Білоус - молодець. Він технічний гравець, у нього немає проблем із завершенням. Забив три моменти з трьох, забивав і в попередніх матчах».

146 переглядів0 коментарів
bottom of page