top of page

Два голи Берізки не залишають шансів «Арсеналу» (U-19) в матчі з ДЮСШ-15



«Каноніри» програли черговий матч в Чемпіонаті U-19.


«Арсенал» (U-19) - ДЮСШ-15 - 0:2

Голи: Берізка, 36, 37


«Арсенал»: Романішин, Бутяга (Білоус, 53), Венгер, Гупаленко (Степанюк, 65), Красніков (Петрушко, 29), Матвєйчук (Петровський, 62), Пазиніч (Волинець, 70), Пастух (Прикота, 65), Руденко, Семідочний, Стопник


Після прикрої поразки в Житомирі, де «Арсенал» на останніх секундах матчу поступився «Поліссю», підопічні Артема Криворучка приймали ДЮСШ-15. З ряду об'єктивних причин в Щасливому «каноніри» не зуміли прийняти суперника, довелося грати на їх стадіоні.


Незважаючи на те, що ДЮСШ-15 бореться за вихід до фінальної частини, саме «Арсенал» бадьоріше почав матч. Наша команда більше атакувала, частіше доходила до штрафної і створювала напівмоменти. В одному з епізодів Пазиніч, який святкував у цей вечір день народження, вийшов на ударну позицію, але його постріл в останній момент заблокував захисник. А Бутяга після кутового напевно бив у кут головою, але воротар суперника якимось дивом дістав цей м'яч.


ДЮСШ-15 атакувала рідше, але якісніше. В одному з моментів тільки Романішин врятував свою команду, відбивши удар в упор. А на 36-й хвилині не допоміг і він. Дмитро Берізка отримав м'яч в штрафному майданчику і точно пробив у дальній кут. Ледве «каноніри» розіграли м'яч з центра, як Пастух втратив м'яч, Стопник дозволив Берізці себе обіграти і забити другий м'яч - 0:2.


Ще в кінцівці першої половини матчу «Арсенал» додав обертів, а на початку другого тайму включив пресинг на максимум. Стопник упустив шикарний момент після подачі від кутового прапора - не потрапив в створ зовсім трішки. Венгер потужно пробивав здалеку - теж мимо. Міг забивати Степанюк, який віийшов на заміну, але пробив у руки воротарю з непоганої позиції.


Самий забійний момент у другому таймі був у все того ж Степанюка - Венгер відправив Кирила одним пасом на побачення з воротарем, але форвард програв свою дуель голкіперу. Незадовго до фінального свистка Венгер зі штрафного класно пробив, але голкіпер ДЮСШ-15 здійснив сейв.


Відзначимо, що в кінці матчу повернувся на поле Владислав Волинець. Один з лідерів «Арсенала» (U-19) відновився від травми і провів свій перший матч у нинішньому календарному році.


Після 18-ти турів «Арсенал» має в своєму активі 17 очок і посідає восьме місце в таблиці. Наступний матч «каноніри» проведуть на виїзді, 28 квітня, проти сусідів по турнірній таблиці «Скайларк».

92 перегляди0 коментарів
bottom of page