top of page

Віталій Тищенко - переможець кібер-турніру Arsenal Cup FIFA20



У суботу, 11 квітня, відбувся вирішальний матч нашого кібер-турніру Arsenal Cup FIFA20, який ми проводили протягом декількох днів, щоб розбавити карантинні будні наших хлопців. У вирішальному матчі зійшлися ПСЖ Віталія Тищенко (U-15) та «Ліверпуль» Максима Гаврилеця (U-17).


Фінальний матч вийшов дуже напруженим та безкомпромісним, та як і будь-який фінал був не такий багатий на голи. Все вирішив єдиний гол Пабло Сарабії, а ПСЖ Віталія Тищенко відсвяткував перемогу - 1:0.


«Турнір вийшов відмінним! Вдячний керівництву Академії «Арсенал», що розбавили наше дозвілля таким змаганням. Всі суперники були дуже гідними - навіть ті, хто вилетів за підсумками групового турніру, сильно грають в FIFA. Виділив би Артема Ярмолу, з якими ми зустрілися в півфіналі - два перші матчі ми зіграли внічию, і лише в третьому поєдинку я його обіграв.


Я досить багато граю в FIFA, особливо зараз, коли карантин і багато доводиться сидіти вдома. Напевно, зіграв уже близько тисячі матчів», - ділиться враженнями переможець Віталій Тищенко.


У матчі за третє місце перемогу виборов Артем Ярмола та «Челсі» - він у видовищному протистоянні переграв «Реал» Богдана Петровського. Всі призери отримають подарунки від Академії "Арсенал" та нашого партнера Zeus.


Підсумки Arsenal Cup FIFA20:


1. Віталій Тищенко (ПСЖ) 2. Максим Гаврилець ("Ліверпуль") 3. Артем Ярмола ("Челсі")


Відзначимо, що паралельно хлопці визначили переможця в сітці тих, хто програв - ним виявився Михайло Кравець ( «Наполі»).

54 перегляди0 коментарів
bottom of page