top of page

Вадим Гупаленко: «У чемпіонаті Київщини за дитячі помилки одразу ж карають»



Півзахисник «Арсеналу» підбив підсумки матчу з «Білгородом» (2:3), поділився своїми відчуттями від старту сезону та розповів про атмосферу, яка зараз панує у команді.


- Який настрій у команди після поразки від «Білгорода»? Що не виходило?


- Програвати завжди неприємно. Втратили концентрацію на стандартах, не реалізували свої моменти – це призвело до поразки. Ще не вистачало комунікації між партнерами, поки що ми тільки працюємо над цим. Плюс ті, хто вийшов на заміну в цій грі, не змогли нормально увійти в гру, не посилили.


- Чи відчувається, що чемпіонат області – це вже дорослий футбол?


- Видно, що область це зовсім інший рівень футболу порівняно з чемпіонатом України у першій лізі U-19. Тут за дитячі помилки одразу ж карають. В інших командах є футболісти, які пограли у Прем'єр-лізі. Тут зовсім інші швидкості, це відчувається.


– Ти в «Арсеналі» вже давно. Як команда змінювалася весь цей час?


– Команда змінилася на 50 відсотків, прийшло багато сильних хлопців. Є на кожній позиції здорова конкуренція. У нас зібралася команда, з якою можна показувати добрий результат.


- Хто зараз лідер команди, до кого прислухається колектив?


- Лідером у команді та на полі без сумнівів є Юрій Яковчук – наш воротар. Він є авторитетом для нашої команди, має величезний досвід виступів у чемпіонаті області. Він завжди по справі підкаже, допоможе, до того ж як на футбольному полі, так і в побуті. І ми, молоді, не соромимося до нього звертатися за порадою.


- Артем Криворучко – суворий тренер? Як тобі з ним працюється?


- Артем Валерійович чудовий тренер. У нього чудові стосунки з командою – це один із фундаментальних факторів успіху. Він завжди об'єктивний стосовно нас. З ним можна обговорити свої помилки, щоб зробити висновки та прогресувати.


- Попереду матч із «Соколом». Що знаєш про цю команду, з якими очікуваннями «Арсенал» їде в гості до суперника?


– Знаю, що це силова команда, досвідчена. На нас чекає важкий та цікавий матч. Їдемо до них у гості забирати три очки.

140 переглядів0 коментарів
bottom of page