top of page

В гості до «Арсеналу» (U-14) завітав Андрій Домбровський



Команда «Арсенал» (U-14), складена з хлопців 2007 року народження, під керівництвом Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенко вирушила до Чернігова, де проводить навчально-тренувальний збір.


В мальовничій лісовій зоні, недалеко від берега річки Десна, юні «каноніри» старанно готуються до старту чемпіонату України. Умови для підготовки в Чернігові відмінні, хлопці працюють в дворазовому режимі, а на наступному тижні проведуть два контрольні матчі - в понеділок проти «Десни» (U-14), а в середу проти «Десни» (U-15).


А в п'ятницю на вечірнє тренування, яке проходило на стадіоні ім. Юрія Гагаріна, в гості до «Арсеналу» завітав екс-капітан дорослої команди «канонірів» Андрій Домбровський, який зараз захищає кольори чернігівської «Десни». Він взяв участь в тренуванні хлопців, відповів на запитання юних «канонірів» і зробив з ними спільне фото. Хлопці побажали Андрію успіхів у Лізі Європи з «сіверянами».


«Я дуже радий побувати на тренуванні хлопців з «Арсеналу» і взяти участь в тренувальному процесі. Завжди згадую з теплотою хлопців, з якими грав в «Арсеналі», а зараз стежу за розвитком Академії. Я добре знайомий з Олександром Сергійовичем Каплоушенко, він був моїм першим дитячим тренером в ДЮСШ. Радий був його побачити і згадати минулі часи. Бажаю Академії «Арсенал» удачі, а команді 2007 року народження успіхів в дебютному сезоні в ДЮФЛ», - поділився враженнями Андрій Домбровський.


Нагадаємо, що вже у вівторок «Арсенал» (U-14) повернеться до Києва, після чого відправиться до Болгарії для участі в міжнародному турнірі.

151 перегляд0 коментарів
bottom of page