top of page

Артем Криворучко: «На Зимовому кубку ДЮФЛ надамо ігрову практику всім футболістам»



Головний тренер «Арсеналу» (U-19) розповів про зимовий етап підготовки команди, зміни у складі та майбутню участь у Зимовому Кубку ДЮФЛ.


- Як провели новорічні канікули, наскільки довгими вони були?


- У футболістів були невеликі канікули – 10 днів. Ми зібралися вже 8 січня. Кожному футболісту було видано план роботи на ці 10 днів, всі хлопці підійшли відповідально до цього і виконали все, що потрібно, тому що вони розуміють, наскільки важливо зараз себе підготувати. Водночас, вони набралися сил насамперед психологічних, адже від команди та тренерів теж треба відпочивати.


- З яких етапів складатиметься підготовка до другої частини сезону?


- Загальнопідготовчий етап розпочався у нас ще до свят, його завданням було приведення хлопців до ладу. Був час залікувати всі свої мікротравми. Також більше часу приділяли профілактиці травматизму та індивідуальній роботі з м'ячем.


Вже на цьому тижні ми стартуємо у Зимовому кубку ДЮФЛ, тим самим розпочнеться спеціально-підготовчий період нашої підготовки. Далі повністю визначимося з хлопцями, які залишаться з нами, і займатимемося вже більше техніко-тактичною роботою.


– Наскільки змінилася команда за час перерви? Чи є ті, хто пішов чи поповнив команду?


- З кількома хлопцями ми попрощалися – це Руденко, Кириченко, Плесковських та Прикоти. Також зараз на перегляді перебуває група футболістів. Дехто вже освоївся у нас, іншим потрібно буде ще продемонструвати свої якості на футбольному полі у матчах Кубка ДЮФЛ.


- Як оцінюєте суперників на груповому етапі Кубка ДЮФЛ?


- Усі команди гарного рівня, корисний турнір для нас. Багатьох ми знаємо з виступів у чемпіонаті України (U-19). Також цікаво буде перевірити свої сили на тлі «Шахтаря» та представників випускників Еліт-ліги.


- Які завдання «Арсенал» (U-19) ставить собі на цьому турнірі?


- Повернути ігровий тонус, переглянути новачків, згадати всі взаємозв'язки вже у ключі змагань. Ігрову практику отримають усі, хто зараз перебуває у нашому розпорядженні.


- Перший матч вже у суботу – проти команди Еліт-ліги ОК ім. Піддубного. Чого чекаєш від цієї гри?


- Чекаємо на гарну гру, сподіваємося, що погода не завадить.


- Чи стежите за випускниками, хлопцями 2005 року народження «Арсеналу»? Можливо, когось плануєте запросити до команди на Зимовий Кубок?


- Так, звичайно, уважно стежимо. Коли мав можливість, намагався приїжджати на їхні ігри в Еліт-лізі осінньої частини чемпіонату, аналізував їхні виступи. Поки що нікого не запрошували, бо вони готуються до другого кола чемпіонату України, а там серйозні завдання.

144 перегляди0 коментарів
bottom of page