top of page

Артем Бєляков: "Відсутність лідера на полі - одна з причин наших невдач"



Один з лідерів команди «Арсенал» (U-19) розповів про старт сезону, свої враження від рівня суперників у чемпіонаті, роботу Академії та багато іншого.


- Команда видала серію поразок після трьох перемог на старті. Можна сказати, що це серйозний спад?


- Я думаю так, це 100% спад. Спочатку нам вдалося взяти три перемоги поспіль, але вони теж були непрості. Зараз різко чомусь не йде гра абсолютно у всіх, ті на кого розраховують наші тренери, не показують того, що показували під час передсезонної підготовки. Нам всім варто задуматися і почати показувати крім футболу, який від нас вимагають, ще й характер.


- Що необхідно зробити, щоб вибратися з цієї ситуації і повернутися в боротьбу за найвищі місця?


- Треба працювати вдвічі більше, краще викладатися на тренуваннях. Потрібно морально вилазити з цієї ями, психологічно важко. Якщо ми будемо грати один за одного в іграх, показувати характер, тільки тоді можна буде говорити про результат. Пару перемог поспіль дадуть нам впевненість, нам потрібно набрати максимум очок в іграх, що залишилися, щоб повернутися в боротьбу за вихід з групи.


- Як оціниш рівень суперників у Першій лізі чемпіонату U-19? З ким було найважче?


- Рівень суперників не найвищий, багато команд грають в прагматичний футбол. ДЮСШ-15 показує досить-таки гідний футбол, з ними цікаво було грати. У «Полісся» в центрі поля два гравці ведуть гру, проти них було нелегко грати. Ще попереду кілька команд, з якими ми не зустрічалися, буде цікаво з ними зіграти і порівняти свої сили.


- Які проблеми в обороні ти бачиш? Наскільки зіграною є захисна лінія "Арсеналу" і з ким тобі найкомфортніше діяти на полі?


- Що стосується захисту, то в цьому сезоні ми дуже погано граємо в обороні. У нас пару раз змінювалася лінія оборони по ходу сезону. На кожному тренуванні захисників ставлять разом у вправах, за рахунок цього ми повинні зігратися. Але тільки наступають ігри - все як завжди: обрізки, дитячі помилки, погана гра 1 в 1 з нападаючим. Мені дуже зручно було грати на початку сезону з Сашком Данилюком. Потім сподобалося грати з Кошляком. В принципі немає різниці з ким грати, всі більш-менш одного рівня. Головне – грати, та демонструвати хороший футбол.



- Колектив "Арсеналу" (U-19) зібрався тільки влітку. Минуло півроку, можна сказати, що колектив вже склався?


- Хлопці швидко здружилися, атмосфера дуже хороша в колективі, постійні жарти між собою, є спільні теми для розмов. Колектив дуже непоганий, злагоджений, ми швидко налагодили спілкування між собою. Тому з цим проблем у нас не було.


- Хто є зараз лідером команди?


- Відсутність лідера на полі - великий мінус для команди. Це одна з причин наших невдач. Не можу назвати того, хто б зараз виділявся у складі сильно і вів команду вперед.


- Академія "Арсенал" поступово змінюється. Футболісти відчувають ці зміни?


- Звичайно з'явилося багато нового інвентарю, який нам дуже допомагає розвиватися на кожному тренуванні. Умови є, все є - залишається тільки тренуватися і грати. Все що залежить не від нас, а від керівництва - є. Залишилася справа тільки за нами.


- Хто головний веселун в команді?


- У команді є пару цікавих персонажів. Але номер один в цій справі - Єгор Приблуда. Божевільний хлопець, з іншої планети. Каже незрозуміло що, але каже це дуже смішно. Своєю поведінкою спантеличує всіх. Завжди всіх нас веселить, він - ходячий прикол.


- Наскільки складно даються ігри в чемпіонаті міста і які цілі стоять перед вами там?


- Ми намагаємося в кожній грі домагатися максимуму - 3 очка. Є дуже слабкі команди, відверто кажучи. Є конкурентоспроможні колективи. Цілі найвищі - стати першими. Це нам точно під силу, а час покаже вже.

151 перегляд0 коментарів
bottom of page