top of page

«Арсенал» прийматиме участь у Першості Київської області сезону 2022



У новому сезоні київський «Арсенал» робить ще один крок у своєму прогресі – клуб буде представлено в обласному чемпіонаті.


Вже в березні стартує новий сезон у чемпіонаті Київської області у двох лігах – вищій та першій. Одним із учасників турніру стане київський «Арсенал». Наша команда, кістяк якої складуть хлопці 2003-2004 років народження, повертається в аматорський футбол і боротиметься за найвищі місця у першій лізі.


Очолюватиме команду «Арсенал» Артем Криворучко. Навесні на «канонірів» чекає щільний графік: участь у чемпіонаті області, чемпіонаті України (U-19), а також першості міста. У кожному турнірі перед киянами ставляться найвищі завдання.


«Наша мета – протистояти дорослим командам на хорошому рівні, набиратися досвіду та за рахунок цього прогресувати як команда. Щоб наші гравці переходили до професійних команд.


Я розраховую на всіх, кого ми залишили у команді. Три турніри дадуть ігрову практику всім футболістам, а це дуже добре», - каже Криворучко.


Варто зазначити, що поки що немає остаточного складу учасників першої ліги чемпіонату Київської області, як немає і календаря матчів.

103 перегляди0 коментарів
bottom of page