top of page

«Арсенал» поступився КОДЮСШ Щасливе у дебютному матчі Зимового Кубку ДЮФЛ-2020


Команда «Арсенал» U-16 під керівництвом Олега Хвої невдало розпочала свої виступи на Зимовому Кубку ДЮФЛ-2020, який стартував по всій Україні. У своїй підгрупі «каноніри» зустрічалися з сусідами з КОДЮСШ Щасливе та поступилися супернику.


«Арсенал» (U-16) – КОДЮСШ Щасливе (U-17) – 1:2


У першому таймі наша команда володіла перевагою, краще працювала з м’ячем та мала декілька непоганих нагод для того, аби відкрити рахунок. Здалеку пробивав Ілля Поляков, але його пострілу бракувало влучності. Аналогічну нагоду мав капітан «Арсенала» Дмитро Кородченков, але голкіпер зіграв надійно. У підсумку, в першому таймі номінальні господарі так й не спроміглися втілити свою перевагу бодай в один гол.


А після перерви основний склад «Арсенала» повністю був змінений, Олег Хвоя дав пограти однакову кількість хвилин всім своїм футболістам. Та вже в дебюті провал в обороні обернувся пропущеним м’ячем. А далі КОДЮСШ подвоїла перевагу, скориставшись ще однією помилкою захисників – форвард суперника вибіг на рандеву з голкіпером та відправив м’яч у сітку.


Але «каноніри» не здалися, йшли вперед та проявили дуже багато бажання чіплятися бодай за одне очко. Дуже активно пресингував опонентів Ярослав Головченко, але його активність переросла в агресивність та жовту картку. Та наприкінці зустрічі «Арсенал» все ж таки забив – подача від Таріела Чавлеішвілі завершилася точним пострілом – 1:2. Тим не менш, на більше кияни не спроміглися та зазнали поразки.


У паралельному матчі «Шахтар» (U-15) не залишив шансів ФК «Поділу» - 10:0. Саме з останніми й зіграють «каноніри» у другому турі вже в суботу. Початок матчу – о 13:00.

46 переглядів0 коментарів
bottom of page