top of page

«Арсенал» визначив кращих гравців академії у жовтні

Протягом тижня ми проводили голосування серед вихованців ДФШ «Арсенал» та визначали кращих гравців жовтня. Прийшов час підвести підсумки та назвати імена переможців, яких обирали самі хлопці. Нагадаємо, що за традицією ми обираємо кращих у чотирьох вікових категоріях – серед гравців 2003, 2004, 2005 та 2006 року народження.


Найстарші хлопці з команди U-17 кращим гравцем жовтня обрали свого капітана – Артема Бєлякова. Він всього на один голос випередив Назара Пресича, який також провів дуже гарний ігровий період. Дії Бєлякова були не лише надійними в обороні, але й продуктивними в атаці. Він завжди допомагає команді при стандартах та добре грає головою, що вилилося у два забиті м’ячі у матчі з «Чорноморцем».


Високий захисник «Арсенала» U-16 Михайло Кравець був обраний кращим гравцем місяця своїми партнерами у групі 2006 року народження. Його вдала гра в обороні та лідерські якості не залишилися непоміченими партнерами. Так тримати, Михайло!


Другий місяць підряд кращим гравцем у команді «Арсенал» U-15 став Олександр Коломоєць. Форвард «канонірів» на один голос випередив Євгена Бондаренко. На рахунку Олександра важливий м’яч у ворота УФК «Харків», який став переможним у протистоянні з конкурентом на виїзді.


У наймолодших «канонірів» перемогу у номінації «Кращий гравець жовтня» здобув Іван Горбатов. Хлопець провів потужний місяць, своїми голами приніс декілька важливих очок «Арсеналу», зокрема у Сумах над «Барсою».


Бажаємо всім «канонірам» не зупинятися, прогресувати кожного дня та досягати великих перемог!

85 переглядів0 коментарів
bottom of page