top of page

«Арсенал» (U-8) успішно стартував на Меморіалі Андрія Баля



У перший день змагань VII Всеукраїнського турніру пам'яті Андрія Баля футболісти «Арсенала» 2014 року народження успішно подолали груповий етап.


У суботу, 11 лютого, у спорткомплексі ДЮСШ «Атлет» стартував VII Всеукраїнський турнір пам’яті Андрія Баля. 16 команд-учасниць 2014 р.н., розподілених на чотири групи, провели свій перший етап змагань – груповий раунд.


24 матчі протягом дня, по три виступи у кожного футбольного колективу – подарували всім вболівальникам та гостям турніру безліч шалених емоцій, приємних відчуттів, палкої підтримки та незабутніх вражень.


Наші хлопці під керівництвом Олександра Каплоушенка потрапили до групи В, де їх суперниками стали «Козак», «Чемпіон» та ФК «Ніжин». «Каноніри» здобули дві перемоги та поступилися «Чемпіону» у заключному матчі.


Арсенал - Ніжин – 5:2 Арсенал - Козак – 1:0 Арсенал – Чемпіон – 3:5


Відзначимо, що кращим бомбардиром «Арсеналу» на груповому етапі став Демид Пилипенко – на його рахунку чотири забиті м’ячі. По два голи забили Давид Канзусян та Данило Білик, ще один м’яч на свій рахунок записав Богдан Федорченко.


Вже у неділю, о 16:20, «Арсенал» зіграє у чвертьфіналі турніру. Суперником «канонірів» стане «Вишгород». Переможець цієї пари зіграє у півфіналі з переможцем пари ДЮСШ «Атлет» - ФК «Атлет».

202 перегляди0 коментарів
bottom of page