top of page

«Арсенал» (U-19): чотири очки за два дні та хороші шанси на вихід із групи



Підопічні Артема Криворучка йдуть без поразок на груповому етапі Кубку ДЮФЛ-2022 (U-19).


Після впевненої перемоги над юнаками з «Полісся» (U-17) (8:4), «Арсенал» протягом двох днів провів ще два матчі групового етапу Кубка ДЮФЛ. Спочатку наша команда переграла «Полісся» (U-19), а потім розійшлися миром з КДЮСШ «Чемпіон», хоча весь матч домінували.


«Арсенал» (U-19) – «Полісся» (U-19) – 2:0 Голи: Венгер, автогол


КДЮСШ «Чемпіон» (U-19) - «Арсенал» (U-19) – 1:1 Голи: Венгер


«Чемпіон» на правах господарів матчу краще почав гру та зумів реалізувати один зі своїх моментів. У першому таймі мало що вдавалося «канонірам» у атаці, але після перерви та серії замін наша команда зуміла взяти гру під свій контроль та домінувала до останньої хвилини.


На промерзлому полі стадіону «Чемпіон» кожен момент мав велике значення. Чудовий розрізний пас Кравця на Венгера захисники суперника не змогли зупинити, проте завалили на газон форварда «Арсенала», який майже вийшов сам на сам з голкіпером. Штрафний, який гарматним пострілом перетворив на гол сам Венгер.


Наприкінці матчу Пазиніча збили у штрафному майданчику суперника, немає нічого більш очевидного, чим цей фол. Але рефері указав на кутовий. Навіть в останній атаці у «Арсенала» була нагода вирвати перемогу, але той же Пазиніч не зумів переправити м’яч у ворота з чудової позиції.


Після трьох матчів в активі «Арсеналу» 7 очок. Поки що команда посідає перше місце у групі, випереджаючи на одне очко «Шахтар» (U-17), з яким зіграє 8 лютого.

75 переглядів0 коментарів
bottom of page