top of page

«Арсенал» (U-19)-у списку лідерів Чемпіонат U-19



У трьох стартових матчах сезону 2021/22 у першій лізі чемпіонату України U-19 «каноніри» здобули шість очок та йдуть на другому місці. У середу підопічні Артема Криворучко розгромили бориспільський «Фаворит».


«Арсенал» (U-19) – «Фаворит» (U-19) – 7:0 Голы: Степанюк, 10, Пазиніч, 38, 48, Гупаленко, 69, Венгер, 73, 80, Руденко, 79


«Арсенал»: Шайда, Семидочний, Руденко, Гупаленко, Кириченко, Левченко (Прикота, 61), Поляков (Кравець, 69), Білоус (Ворона, 46), Пазиніч (Венгер, 58), Степанюк (Радзінський, 72), Смажелюк (Нєкіфоров, 69)


«Фаворит» приїхав в Щасливе далеко не в статусі фаворита - команда з Борисполя програла обидва стартові тури, і вже в дебюті пропустила від «Арсеналу». Степанюк змістився з флангу в центр, наважився на удар і домігся свого - м'яч зрикошетив об ногу захисника і залетів у верхній кут.


Однак домігшись успіху в дебюті, «Арсенал» не став форсувати події. Команда спокійно контролювала м'яч, але подвоїти свою перевагу змогла тільки під кінець тайму. Пазиніч зловив м'яч з літа і метрів з 20-ти відправив його точно в кут.


А в другому таймі «Арсенал» повністю розбив суперника. Відразу після перерви Пазиніч оформив дубль, замкнувши простріл з лівого флангу. Гупаленко замкнув подачу від кутового прапора, а далі вийшов на заміну Венгер та оформив дубль. Спочатку Гліб класно зіграв на «п'ятачку», а потім реалізував вихід на воротаря. Між двома голами Венгера вмістився гол Руденко, який другим темпом розстріляв сітку воріт суперника.


Як підсумок, сім м'ячів в ворота «Фаворита», і «Арсенал» виходить на друге місце в турнірній таблиці. Попереду тільки «Любомир», з яким «канонірів» чекає зустріч вже в середу.

41 перегляд0 коментарів
bottom of page