top of page

«Арсенал» U-19: три поразки в трьох матчах



Протягом чотирьох днів команда «Арсенал» (U-19) провела три матчі. Два в рамках Чемпіонату України U-19, ще один - в Першості міста U-21. На жаль, у всіх трьох іграх «каноніри» зазнали поразок.


Чемпіонат U-19


Перенесенный матч 5-го туру


«Любомир» (Ставище) – «Арсенал» (Київ) – 3:2 Голи: Підлужний, 65, Півень, 66, Кияниця, 75 – Венгер, 5, Пазиніч, 17


«Арсенал»: Романішин, Кошляк, Бєляков, Семидочний, Волошин (Стопник, 79), Руденко, Левченко (Білоус, 58), Степанюк (Приблуда, 68), Волинець, Пазиніч (Бутяга, 51), Венгер


Матч почався надуспішно для підопічних Едуарда Павлова. Вже на 5-й хвилині Пазиніч відправив у прорив Венгера, Гліб втік від двох захисників, вийшов на воротаря і пробив повз нього - 0:1. А через десяток хвилин відзначився сам Пазиніч. Семидочний змістився в центр, обігрався з Венгером, після чого м'яч відскочив до Пазиніча - тому залишалося лише влучити в кут.


Кияни продовжили домінувати, контролювали м'яч і діяли досить впевнено. Однак після перерви їх немов підмінили - контроль кудись зник, хлопці збавили оберти і дозволили супернику грати за своїм сценарієм. Протягом десяти хвилин «Любомир» перевернув все з ніг на голову.


Атака лівим флангом «Любомира» завершилася подачею в штрафну, форвард господарів пробивав в упор, але Романішин впорався з цим ударом, проте був безсилий перед добиванням від Підлужного. Пройшла ще хвилина і «Любомир» зрівняв рахунок. «Каноніри» дозволили супернику розігрувати м'яч у своєму штрафному, з першим ударом Романішин знову впорався, але добивання від Півня виявилося результативним.


А на 75-й хвилині відбулася розв'язка. Кияниця наважився на удар метрів з 27-ми і потрапив точно під поперечину.


Матч 6-го туру


«Арсенал» (Київ) – «Полісся» (Житомир) – 0:2 Голи: Савчук, 38, 65


«Арсенал»: Романішин, Волошин, Ричко (Стопник, 74), Бєляков, Семидочний (Кошляк, 30), Левченко, Руденко (Петрушко, 74), Пазиніч, Бутяга, Венгер (Волинець, 54), Білоус (Степанюк, 54)


У домашньому матчі з «Поліссям» довгий час точилася рівна боротьба, поки капітан гостей Савчук не вніс свої корективи. Він зважився на дальній удар метрів з 25-ти і потрапив точно в дальню «дев'ятку». Гарний стрибок у виконанні Романішина, який і до цього зробив кілька класних сейвів, на цей раз був марним.


А в середині другого тайму все той же Савчук подвоїв перевагу гостей. Подача від кутового прапорця закінчилася панікою біля воріт «Арсеналу». М'яч відскочив до Савчуку, а той з лівої пробив у штангу, рикошетом від якої круглий потрапив в Волинця і затріпотів у сітці.


Чергова поразка «канонірів», третя поспіль в Чемпіонаті U-19. Після шести турів вони розташовуються на сьомому рядку, маючи в активі дев'ять очок. Відставання від лідера ДЮСШ-15 становить шість пунктів.


Чемпіонат Києва


«Арсенал» - «Атлет» - 0:1


У матчі чемпіонату міста, який проходив між поєдинками в чемпіонаті України, участь брали футболісти, які останнім часом мали менше ігрової практики. Ротація не пішла на користь «канонірам», і вони мінімально поступилися «Атлету».


Це перша поразка «Арсеналу» в Чемпіонаті U-21, яка призвела до втрати лідерства «канонірами». В активі киян 13 очок після шести зіграних матчів.

134 перегляди0 коментарів
bottom of page