top of page

«Арсенал» (U-19) розпочав підготовку до нового сезону



Днями команда Артема Криворучка і Олега Деревинського вийшла з відпустки і розпочала підготовку до нового сезону 2021/22. Чинний чемпіон і володар кубка Києва на даному етапі активно переглядає потенційних новачків і тренується в режимі одноразових тренувань.


На перше тренування «канонірів» прийшов 31 футболіст, проте зараз ростер команди значно менший. Гравці, які не відповідають вимогам тренерського штабу, залишають команду.


Основний упор тренерський штаб робить на хлопців 2003 року народження - кістяк минулорічної команди. Правда, деякі лідери все ж залишили «Арсенал»: капітан Владислав Волинець став гравцем «Буковини» і вже встиг дебютувати в другій лізі, а Микита Романішин перебуває на перегляді в «Енергії» (Нова Каховка). Натомість, влилися в колектив хлопці 2004 року народження, які в минулому році виступали за команду «Арсенал» (U-17).


На цьому тижні «каноніри» продовжують переглядати потенційних новачків. У суботу «Арсенал» чекає спаринг з ФК «Ронін», а далі команда проведе двотижневі збори, в ході яких буде тренуватися двічі на день.

181 перегляд0 коментарів
bottom of page