top of page

«Арсенал» (U-19) розгромив «Скайларк»



У черговому матчі Чемпіонату U-19 київський «Арсенал» у виїзному матчі не залишив шансів «Скайларку», забивши шість м'ячів.


«Скайларк» (U-19) - «Арсенал» (U-19) - 0:6


Голи: Матвєйчук, 4, Білоус, 44, Смажелюк, 73 (пен), Степанюк, 77, 88, Волинець, 84


«Арсенал»: Романішин, Семідочний (Красніков, 78), Матвєйчук (Степанюк, 62), Білоус (Прикота, 76), Смажелюк (Волинець, 78), Гупаленко, Венгер, Пастух (Пазиніч, 66), Стопник (Руденко, 67 ), Петрушко, Кириченко (Пількевич, 78)


Другу частину сезону «Скайларк» відверто провалює, команда набрала лише одне очко в чотирьох матчах. Тому фаворитом у цьому протистоянні був «Арсенал». І вже в дебюті кияни підкріпили свій статус голом.


Атака правим флангом продовжилася подачею Венгера, м'яч підхопив Матвєйчук, пройшов захисника і пробив повз воротаря - 0:1. Після цього «Арсенал» контролював хід гри, створював моменти, але подвоїв перевагу лише під завісу першої половини. Пастух хорошою передачею знайшов Білоуса, той взяв гру на себе, протягнув м'яч до штрафної і забив гол.


У другому таймі «каноніри» повністю домінували, а з виходом свіжих футболістів зуміли розбити суперника остаточно. На 73-й хвилині Смажелюк реалізував 11-метровий, пробивши під поперечину, після чого Степанюк оформив дубль. Спочатку Кирило реалізував вихід один на один з воротарем, а потім замкнув флангову передачу від Волинця.


До слова, Владислав Волинець в минулому турі повернувся на поле після тривалого відновлення, а в цьому матчі забив перший гол після повернення. Він отримав м'яч, увійшов до штрафної і пробив в кут.


Після 19 турів «Арсенал» має в своєму активі 20 очок та займає шосте місце у таблиці. Попереду ще три тури.

91 перегляд0 коментарів
bottom of page