top of page

«Арсенал» (U-19) розгромив «Зміну-Оболонь»



Це четверта перемога поспіль в активі «канонірів» у Чемпіонаті України U-19.


«Арсенал» (U-19) – «Зміна-Оболонь» (U-19) – 5:2 Голи: Левченко, 1, Нєкіфоров, 4, Венгер, 45, 46, Поляков, 55 – Рустамов, 72 (пен), Богатов, 90


«Арсенал»: Шайда, Семидочний, Кравець, Рудзінський, Мазурик (Звєрєв, 48), Гупаленко (Ворона, 62), Поляков, Левченко (Руденко, 58), Пазиніч (Холмецький, 50), Нєкіфоров Кириченко, 58), Венгер (Прикота, 62)


Вже в першій атаці «Арсенал» вийшов уперед. Нєкіфоров прорвався флангом, увійшов у штрафний майданчик і прострілив на Левченка – той переправив м'яч у ворота. А ще через три хвилини «каноніри» отримали шанс забити з 11-метрового. Венгер класно обіграв Лобка і був збитий захисником у штрафному майданчику «Зміни». Сам Венгер пішов бити, але переграти воротаря не зумів. Зате Нєкіфоров, який прибіг на добивання, свій шанс використав - 2:0.


Такий жвавий початок дозволив «Арсеналу» повністю контролювати хід гри – Шайда практично не зустрічався з м'ячем. Натомість самі господарі регулярно використовували контратаки та створили багато моментів, щоб закрити матч ще до перерви. Але Венгер тринькав усі можливості – не реалізував виходи на воротаря, влучив у перекладину, пробивав повз воріт з вигідних позицій. Лише наприкінці тайму Гліб виправився і забив свій гол.


А одразу після перерви Венгер оформив дубль. Поляков класною передачею на хід запустив форварда в атаку, той вийшов на воротаря та спокійно пробив у кут. Аналогічно Венгер забив свій перший гол у матчі, а асистентом також виступив Поляков.


На 55-й хвилині відзначився забитим м'ячем сам Поляков. Ілля обікрав захисника і з лінії штрафного майданчика пробив точно в кут. А після цього «Арсенал» розслабився. Хлопці, які вийшли на заміну, не додали грі команди потужностей, натомість змусили тренерський штаб похвилюватися. «Зміна» відіграла один гол із пенальті, після чого організувала ще кілька непоганих атак. А наприкінці матчу забила другий м'яч, але це все, що гості змогли запропонувати.


«Арсенал» здобуває четверту перемогу поспіль і продовжує переслідувати «Любомир» у турнірній таблиці.

82 перегляди0 коментарів
bottom of page