top of page

«Арсенал» (U-19) розгромив «Білу Церкву» в останньому матчі року



Свій заключний матч у Чемпіонаті U-19 цього року провели футболісти команди «Арсенал» (U-19). У середу вони здолали на виїзді «Білу Церкву» та с чудовим настроєм пішли на перерву.


ФК «Біла Церква» - «Арсенал» - 0:3 Голи: Венгер, 37 (пен), Левченко, 40, Пазиніч, 41


«Арсенал»: Романішин, Петровський, Стопник, Бєляков (Ричко, 70), Кошляк (Волошин, 76), Степанюк (Кириченко, 81), Левченко, Гупаленко, Білоус (Бутяга, 46), Пазиніч, Венгер (Мартиченко, 76)


Команда з Білої Церкви - один з аутсайдерів групи 2 Першої ліги Чемпіонату U-19. Київський «Арсенал» їхав на виїзний матч тільки з однією думкою - перемогти. І зумів домогтися перемоги, реалізувавши свою перевагу в кінцівці першого тайму.


Незважаючи на складні погодні умови, «Арсенал» з перших хвилин намагався домінувати і вести гру. Але забити вдалося лише під кінець четвертого десятка хвилин. «Каноніри» заробили пенальті, а Гліб Венгер чітко пробив з «точки». Минуло ще три хвилини, і Левченко показав свою майстерність - він відправив м'яч у сітку прямим ударом зі штрафного. Ще через хвилину Пазиніч довів справу до розгрому - верткий хавбек обігрався з партнером, змістився на ударну позицію і класно пробив. Гол Олександр присвятив травмованому Данилюку. Ось так вже до перерви рахунок був 3: 0 на нашу користь.


У п'ятницю «Арсенал» проведе матч чемпіонату Києва U-21, після чого команда вирушить відпочивати. Друга частина сезону стартує не раніше березня.

78 переглядів0 коментарів
bottom of page