top of page

«Арсенал» (U-19): підсумки 2020-го року



У 2020-му році у ФА «Арсенал» з'явилася команда U-19. Свій дебютний сезон підопічні Едуарда Павлова проводять неоднозначно, але при цьому не втрачають оптимізму і поступово готуються до дорослого футболу.


Календар ДЮФЛ


«Арсенал» - «Зоря-Миронівщини» - 2:1 (Пазиніч, Бутяга) «Арсенал» - «Локомотив» - 3:2 (Пазиніч, Гупаленко, Білоус) «Зміна-Оболонь» - «Арсенал» - 0:4 (Бутяга, Приблуда, Венгер, Данилюк) «Арсенал» - ДЮСШ-26 – 1:2 (Венгер) «Любомир» - «Арсенал» - 3:2 (Венгер, Пазиніч) «Арсенал» - «Полісся» - 0:2 ДЮСШ-15 – «Арсенал» - 1:0 «Арсенал» - «Скайларк» - 0:1 КДЮСШ «Чемпіон» - «Арсенал» - 5:2 (Пазиніч, Бєляков) «Арсенал» - «Єдність» - 5:0 (Левченко, Руденко, Білоус, Бутяга, автогол) «Біла Церква» - «Арсенал» - 0:3 (Венгер, Левченко, Пазиніч)


Турнірна таблиця ДЮФЛ


Здобувши три перемоги на старті турніру і побувавши в ролі лідера, «Арсенал» з тріском провалив середину першої частини сезону, видавши серію з шести поразок. Лише після цього, розлютившись самі на себе, хлопці змогли взяти себе в руки і добути на фініші осінньої частини сезону дві перемоги. Завдяки їм «каноніри» піднялися на шосте місце і розраховують з нього атакувати вершину вже навесні.


Варто відзначити, що «Арсенал» програв всім трьом лідерам чемпіонату - КДЮСШ «Чемпіону», ДЮСШ-15 і «Любомиру». При цьому «каноніри» треті в лізі за результативністю. Кращим бомбардиром киян з п'ятьма м'ячами є Олександр Пазиніч.

Календар чемпіонату Києва


Д-26 DENGOFF - «Арсенал» - 4:4 «Арсенал» - «Атлет» - 0:1 «Арсенал» - «Зміна» - 2:2 «Арсенал» - «Поділ» - 9:3 «Арсенал» - «Єдність» - 5:2 «Локомотив» - «Арсенал» - 0:1 «Арсенал» - ДЮСШ-14 – 8:0 ДЮФК «Арсенал» - «Арсенал» - 1:1 «Олімпік» - «Арсенал» - 4:4 «Спарта» - «Арсенал» - 1:3 ДЮСШ-1 - «Арсенал» - 0:8


Турнірна таблиця чемпіонату Києва


Слід зазначити, що середній вік наших хлопців - 17-18 років, при цьому вони виступали в чемпіонаті Києва U-21, де їм протистояли більш старші суперники. Але цей турнір був важливий з точки зору гарту і ігрової практики для тих, хто отримує менше ігрового часу в чемпіонаті України.


Перше коло «Арсенал» завершив на четвертому місці, програвши тільки в одному матчі - «Атлету». При цьому «каноніри» звели матч до нічиїх в протистоянні з лідером чемпіонату DENGOFF і «Зміною», що йде на третьому рядку.

Якби «Арсенал» не втратив очки в двох зустрічах з середнячками, зараз команда була б на другому місці в таблиці. У підопічних Едуарда Павлова друга атака в лізі - 45 забитих м'ячів. А за кількістю пропущених голів «червоно-сині» на третьому місці - 18 м'ячів.

Кубок Києва


Навесні наша команда битиметься за Кубок Києва в категорії U-21 - у фіналі «канонірам» буде протистояти ДЮСШ-26. У чвертьфінальному поєдинку наші хлопці здолали «Спарту» з рахунком 5:3, а в півфіналі не залишили шансів «Подолу» - 8:0.


Лідери

У кожній лінії в команді U-19 є свої ключові гравці. Здорово діє в воротах і регулярно рятує своїх партнерів голкіпер Микита Романішин. У центрі оборони стабільну гру демонструє Артем Бєляков, якого тренери використовували і на інших позиціях. Диригує атаками Микита Левченко, якому допомагають Роман Руденко і Владислав Волинець.


Безумовно, лідерами атак в першій частині сезону в «Арсенал» (U-19) були Пазиніч і Венгер - на двох вони забили 11 голів в чемпіонаті України та ще купу м’ячів у чемпіонаті міста.


Також варто відзначити, що набрав непогану форму по ходу сезону Гупаленко, а також вдалі виходи на заміну у виконанні Бутяги і Білоуса.


Плани на зиму


У планах команди виступ в Зимовому Кубку ДЮФЛ, а також в Кубку Мунтяна.

159 переглядів0 коментарів
bottom of page