top of page

«Арсенал» (U-19) програв «Любомиру»



Команда Артема Криворучка не зуміла продовжити свою серію і поступилася «Любомиру» в черговому турі Чемпіонату U-19.


«Арсенал» (U-19) - «Любомир» (U-19) - 1:3

Голи: Гупаленко, 12 - Бондар, 5, Півень, 67, Москаленко, 83 (пен)


«Арсенал»: Романишин, Руденко, Стопник (Красніков, 86), Семідочний, Матвєйчук, Білоус (Прикота, 86), Левченко (Бутяга, 74), Гупаленко, Смажелюк, Пазиніч (Степанюк, 64), Венгер (Семененко, 86)


Обидві команди активно почали цей матч, намагаючись відразу йти в атаку. Вже на 5-й хвилині гості відкрили рахунок. Захисники дали занадто багато свободи Бондарю, той зумів прийняти м'яч, розвернутися і завдати точного удару.


Але «Арсенал» не змусив чекати з відповіддю. Наша команда вміло розіграла кутовий, а Гупаленко виявився першим на м'ячі. Спрацювала домашня заготовка. Однак розвинути цей успіх «канонірам» не вдалося, гра вирівнялася і справедливо прийшла до перерви.


Другий тайм також почався спокійно. Біля воріт обох голкіперів практично не виникало моментів. У такому матчі дуже важливі стандартні положення, і ними відмінно скористався «Любомир».


Антон Стопник зробив необов'язковий фол прямо біля лінії штрафного майданчика. Півень зі штрафного переграв Романишина. А під завісу матчу гості забили третій гол, реалізувавши пенальті. «Арсенал» пропустив контратаку, суперник увірвався в штрафну і був збитий нашим захисником. У підсумку, 1:3 - «каноніри» програють, але отримують необхідний досвід.


Свій наступний матч у Чемпіонаті U-19 «Арсенал» проведе 14 квітня в Житомирі, проти «Полісся».

107 переглядів0 коментарів
bottom of page