top of page

«Арсенал» (U-19) провів двосторонній матч



У п’ятницю, 5 червня, підопічні Едуарда Павлова завершили тижневий цикл дуже інформативним та позитивним спарингом – зіграли двосторонку. Хлопці розділилися на дві команди, отримали свої завдання та провели три тайми по 30 хвилин.


Для тренерського штабу ця гра носила дуже важливий характер, адже під час тренувань не завжди вдається побачити цілу картину. Гра дала можливість оцінити якості футболістів та їх перспективи. В подальшому тренери вже будуть вирішувати, з ким ми підемо далі, а хто не підходить команді.


В цілому, матч був дуже видовищним, всі хлопці намагалися себе проявити якомога краще, боролися до останнього та прагнули перемогти. Переможців чи переможених у таких зустрічах не буває, всі отримали важливе навантаження та ігрову практику.


Наступне тренування у команди U-19 заплановано на вівторок, 9 червня. Хлопці продовжують готуватися до подальших футбольних баталій та награвати склад.

До речі, тренерський штаб «Арсенала» запрошує потенційних новачків на перегляд. «Каноніри» шукають талановитих хлопців 2001, 2002 та 2003 років народження. Тренування проходять у селі Щасливе.

78 переглядів0 коментарів
bottom of page