top of page

«Арсенал» (U-19) поступився ДЮСШ-26 (U-19) у драматичному матчі



Команда Едуарда Павлова втратила перші очки в Чемпіонаті U-19, програвши домашній матч ДЮСШ-26. Все вирішилося в другому таймі, коли гості змогли перевернути все з ніг на голову.


«Арсенал» - ЛЮСШ-26 – 2:1 Голи: Венгер, 35 (пен) – Літовченко, 50, 90+2


«Арсенал»: Романішин, Кошляк, Стопник, Волошин, Семидочний, Левченко, Руденко, Пазиніч, Степанюк, Волинець, Венгер


Перший тайм пройшов у приблизно рівній боротьбі. Під проливним дощем, який навис над Щасливим, обидві команди не демонстрували своїх кращих якостей. Гості були навіть кілька гострішими і змусили Романішина показати свій рівень - голкіпер витягнув удар з дальнього кута, а на добиванні першими були захисники «канонірів».


Незадовго до перерви «Арсеналу» посміхнулася удача. Суперник сфолив у власному карному майданчику, рефері впевнено вказав на «точку», з якої без проблем пробив Венгер. Однак закріпити свою перевагу нашій команді не вдалося, натомість вже в дебюті другої половини «каноніри» самі придумали собі проблеми. Втрата м'яча захисниками перед своїм штрафним завершилася простою комбінацією ДЮСШ-26 і точним ударом від Літовченко.


«Арсенал» намагався атакувати, йшов великими силами вперед і дуже хотів вирвати перемогу. Але м'яч не ліз у ворота, та й моменти були не такими гострими. Вийшовши на заміну, Бутяга кілька разів пробивав з не самих зручних позицій, ще пару раз була можливість забити зі стандарту. І коли вже здавалося, що матч прийде до логічної нічиєї, рефері призначив досить спірний штрафний метрах в 20-ти від воріт «Арсеналу». Романішин впорався з цим ударом, однак на мокрому газоні впустив мокрий м'яч, чим і скористався суперник.


Абсолютно незаслужена поразка, яка, тим не менш, змусить тренерський штаб зробити певні висновки.

81 перегляд0 коментарів
bottom of page