top of page

«Арсенал» (U-19) поступився ДЮСШ-26



Після нетривалої міні-відпустки команда «канонірів» U-19 продовжила свою підготовку до старту сезону і провела контрольний матч з ДЮСШ-26.


«Арсенал» (U-19) - ДЮСШ-26 (U-19) - 0:1


«Арсенал»: Романишин, Семідочний, Стопник, Бєляков, Кошляк, Левченко, Руденко, Пазинич, Волинець, Степанюк, Венгер


На заміну виходили: Приблуда, Філатов, Чіпак, Степанець, Тамоян


Маючи величезну перевагу протягом усього матчу, «Арсенал» примудрився пропустити в середині другого тайму гол зі штрафного і зазнав поразки в цій зустрічі. Моментів у «червоно-синіх» було більш ніж достатньо, але реалізація в цій грі кульгала на обидві ноги.


У першій половині відмінний шанс упустив Степанюк, який не зумів замкнути простріл з флангу. Міг забивати Венгер, але його удар відбив голкіпер. Після перерви мав забивати Бєляков, але із забійної позиції не влучив у ворота. Відмінний шанс упустив Філатов - його дальній удар зовсім трохи розминувся зі створом. Були й інші, не менш гострі моменти в атаці у «Арсеналу».


Після двох днів вихідних команда U-19 збереться на початку наступного тижня. У понеділок і вівторок хлопці будуть працювати двома групами: перша пройде медогляд, друга буде тренуватися в Гідропарку. У вівторок групи поміняються місцями, а в середу всі разом приступлять до роботи на великому полі в Щасливому.

79 переглядів0 коментарів
bottom of page