top of page

«Арсенал» (U-19) поступився «Атлету»



У п'ятницю, 12 червня, команда «Арсенал» (U-19) під керівництвом Едуарда Павлова провела свій перший контрольний матч. Тижневий цикл завершено корисним і інформативним спарингом, в якому "каноніри" хоч і поступилися, але зате перевірили себе на тлі дорослої команди.


«Атлет» - «Арсенал» (U-19) – 3:1

Гол: Степанюк


«Арсенал»: Роздобудько (Олійник, 46) - Семедочный, Данилюк, Беляков, Филатов - Петровский, Левченко- Волынец , Пазинич, Степанюк – Приблуда


Спаринг вийшов незвичайним - нашій команді протистояла доросла команда «Атлета», розбавлена ​​юними вихованцями. І в цій дорослій боротьбі «каноніри» виглядали досить впевнено.


Матч почався з невеликою перевагою «Атлета», який на правах господаря частіше володів м'ячем і намагався кожну атаку довести до удару. Однак і «Арсенал» справно вибігав в контратаки, створюючи загрозу супернику в основному за рахунок гри на флангах. Уже через чверть години «атлети» відкрили рахунок після флангового навісу, а «каноніри» тут же могли відіграватися - Пазинич після удару Левченко зі штрафного добивав м'яч в порожні ворота, але влучив у поперечину.


Ближче до перерви оборона «Арсеналу» допустила ще одну помилку - гол вийшов схожим на перший. «Атлет» повів з рахунком 2:0, проте наші хлопці не опустили рук. У дебюті другої половини зустрічі вже вони повністю домінували на полі і перекушували своїх візаві в центрі поля. В одній з атак Кирило Степанюк прорвався по флангу і обвідним ударом вразив ціль - 2:1.


Надалі «Арсенал» також здорово грав, виходили у хлопців комбінації і домашні заготовки. Але забити ще один м'яч і зрівняти рахунок не вдалося, хоча той же Степанюк свій момент ще мав. У підсумку, кінцівка зустрічі ознаменувалася голом «Атлета». Передача з лівого флангу, оборона «Арсеналу» не встежили за вінгером, який прострілив уздовж воріт і зробив гольовий пас - його партнеру залишалося лише переправити м'яч у ворота.


«Арсенал» програв, але при цьому показав, що перспективи у цієї команди є. Попереду багато роботи!

82 перегляди0 коментарів
bottom of page