top of page

«Арсенал» (U-19) поступається «Шахтарю» (U-17)



Підопічні Артема Криворучка не змогли взяти очки у матчі з «гірниками», але все одно пройшли до наступного раунду Кубка ДЮФЛ-2022.


«Арсенал» (U-19) – «Шахтар» (U-17) – 1:2 Голи: Нєкіфоров, 67 – Кулінич, 11, Демченко, 35


«Арсенал»: Шайда, Семидочний, Рудзінський, Стопник, Мазурик, Кравець, Ворона, Нєкіфоров, Фалко, Пазиніч, Венгер


На заміну виходили: Лівенський, Звєрєв, Калина, Тимчак, Сахненко, Бутяга, Смажелюк


З перших хвилин наші хлопці зловили велике хвилювання, не могли налагодити гру, чим і скористався суперник. Атак «Шахтаря» було небагато, але вони розганяли їх, використовуючи простір за спинами захисників «Арсеналу» і добре задіяли фланги. Дві подібні атаки і призвели до двох голів у першому таймі.


Обидва рази гірники проривали лівий фланг оборони киян. У першому випадку простріл праворуч замкнув Кулініч, якому допоміг рикошет від ноги Мазурика, а в другому – Демченко.


Після перерви «Арсенал» налагодив контроль м'яча, посилив тиск на ворота суперника та створив достатньо моментів, щоб відігратися. Але забив лише раз. Нєкіфоров змістився з лівого флангу в центр і пробив у ближній кут – 1:2.


Під завісу зустрічі свої моменти впустили Смажелюк, Сахненко та Рудзинський. «Арсенал» обклав ворота «Шахтаря», але забити такий важливий гол не зумів, хоча подав з десяток кутових. У підсумку донеччани здобули перемогу, яка перемістила їх на вершину таблиці, а «каноніри» з сімома очками в активі стають другим, але виходять у плей-офф.


Вже у суботу, 12 лютого, "Арсенал" (U-19) проведе матч 1/8 фіналу Кубка ДЮФЛ-2022. Суперником киян стане "Любомир" (Ставище).

95 переглядів0 коментарів
bottom of page