top of page

«Арсенал» (U-19) поділив очки зі «Зміною-Оболонь»



У матчі 14-го туру Чемпіонату U-19 в Першій лізі «Арсенал» знову зіграв внічию. На цей раз «каноніри» поділили очки з сусідами зі «Зміни».


«Арсенал» (U-19) «Зміна-Оболонь» (U-19) – 2:2 Голи: Венгер (пен), Смажелюк


«Арсенал»: Шайда, Красніков, Семидочний, Кириченко, Матвєйчук, Пастух, Білоус, Левченко, Смажелюк, Пазинич, Венгер


На заміну виходили: Кошляк, Стопник, Прикота, Бутяга, Петровський


Матч почався з переважною перевагою «Арсеналу». Нашій команді багато що вдавалося: здорово контролювали м'яч, розганяли атаки, пресингували суперника. Не вистачало тільки одного - реалізації. Кілька разів тікали до воріт суперника Смажелюк, Венгер і Пазиніч, але переграти голкіпера їм не вдавалося.


У якийсь момент гості покарали «канонірів» за марнотратство. Проста атака «зелено-білих» закінчилася виходом на Шайду, і форвард суперника легко перекинув нашого воротаря. А ще через десять хвилин «Зміна» подвоїла свою перевагу завдяки стандарту. Гості здорово використовували штрафний - прямим ударом в «дев'ятку» змусили Шайду капітулювати.


Після перерви на поле вийшов зовсім інший «Арсенал» - злий, агресивний і націлений на ворота. Підопічні Артема Криворучка швидко скоротили відставання: Пазиніч був збитий в чужій штрафній, а Венгер з «точки» спокійно переграв голкіпера. Після цього «каноніри» з подвоєною енергією пішли вперед, створювали момент за моментом, але забити не виходило. Лише ближче до кінця матчу Пазиніч розігнав атаку, знайшов Смажелюка, а той увійшов в штрафну і потужно пробив у кут - 2:2.


«Арсенал» пішов виривати перемогу, але знайти свій момент хлопці так і не змогли. Була чудова можливість у Венгера, але Гліб не влучив у ворота. Здорово протягнув м'яч до штрафної Петровський, але цей епізод не закінчився акцентованим ударом. Ще в одному з епізодів міг забивати Стопник, але його удар головою взяв голкіпер.


А на останніх хвилинах матчу «Зміна» повинна була виривати перемогу, але Шайда врятував свою команду у важку хвилину. Рефері призначив пенальті за гру рукою у ворота «Арсеналу», але Богдан виграв дуель у свого візаві, відбивши удар з 11-метрового.

82 перегляди0 коментарів
bottom of page