top of page

«Арсенал» (U-19) на останніх хвилинах програє «Поліссю»




У матчі 17-го туру Чемпіонату U-19 в Першій лізі «каноніри» зазнали прикрої поразки в Житомирі.


«Полісся» (U-19) - «Арсенал» (U-19) - 1:0

Гол: Ведута, 90+3


«Арсенал»: Романишин, Красніков, Семидочний, Матвєйчук, Гупаленко, Пазиніч (Петровський, 82), Смажелюк (Бутяга, 71), Стопник, Руденко (Степанюк, 25), Венгер (Приблуда, 86), Левченко (Пастух, 39)


На правах господаря поля активніше матч почали футболісти «Полісся». Уже в дебюті Романишину довелося рятувати свою команду - він відбив удар в упор. А незабаром на виручку гостям прийшла штанга. Капітан житомирян Олександр Савчук зі штрафного влучив у каркас.


Відповідь «Арсеналу» не змусила себе довго чекати, причому у киян момент був куди небезпечніше. Венгер і Пазиніч розіграли класну атаку, Олександр вискочив на воротаря, але програв дуель, пробивши тому легко в руки.


Однак кінцівка тайму знову пройшла під диктовку господарів. «Поліссю» гол ледь не подарував Красніков: помилка захисника в простій ситуації привела до виходу три в одного, але Романишин і тут виграв дуель.


Другий тайм почався також з моменту біля воріт Романишина. Савчук знову здорово пробив зі штрафного, але Микита впорався і з цим ударом. Після цього «каноніри» зуміли вирівняти гру і створили кілька відмінних можливостей для того, щоб відкрити рахунок в цьому матчі, але реалізація шкутильгала на обидві ноги.


Вийшовши на заміну, Степанюк на мить не встиг на подачу з флангу. Хороший момент був у Пастуха - хавбек отримав м'яч на лінії штрафного, бив напевно, але не влучив у порожній кут воріт «Полісся». Бутяга здорово підсилив гру, але не зумів реалізувати вихід один на один, а потім не влучив у ворота, отримавши м'яч у штрафному. Тут варто відзначити класне підключення Краснікова до атаки.


Гості не так гостро атакували, але зате потрапили в поперечину. Все той же Савчук дальнім ударом струсонув каркас воріт Романишина.


Здавалося, що матч так і закінчиться без голів. Але в компенсований час «каноніри» пропустили атаку лівим флангом, забули гравців на дальній штанзі і дозволили ведуть вирвати перемогу - 1:0.

71 перегляд0 коментарів
bottom of page